2777
2789
عنوان

نامزدیمون رو بهم زدیم موندم چجوری به خانوادم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 14210 بازدید | 381 پست

خیلی خوبه ک تو نامزدی بهم زدین ما با وجود کوه مشکلات هی ب امید بهتر شدن ادامه دادیم حالا با ی بچه داریم جدا میشیم پس بگو راحت کن خودتو

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

صیغه محرمیت همون عقده دیگه؟ چه اشتباه بزرگی واقعایکی از دوستام همین رسمو داشتن با هرکی میخواست آشنا ...

صیغه  عقد نیست

اسی  ایشون  میتونه   اگر راضی به جدایی  بقیه مدت رو  ببخشه

در ضمن  یک مدت از خانواده حرف بشنوی بهتره    تا یک عمر بسوزی و بسازی     بخوای با بچه برگردی

صبح زنگ زد وقتی هم من گفتم ارهرحرف اخرمه دیگه سکوت کرد هیچی نگف من قطع کردم بعد تو واتساپ پیام دادم ...

یعنی مشکلتون انقدر حاد بود که با وجود اینوه حتی تو این یک ناه همدیگه رو حضوری هم ندیدین با چت و تماس به این نتیجه رسیدین؟

اگر واقعا مساله انقدر بغرنجه که خانواده باید خوشحالم بشن که زود همو شناختین و اتفاقی نیفتاده

اگر نه که خوب خودت بررسی کن ببین بچه بازی نبوده؟

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
یعنی مشکلتون انقدر حاد بود که با وجود اینوه حتی تو این یک ناه همدیگه رو حضوری هم ندیدین با چت و تماس ...

مشکلمون سر کار کردن من بعد ازدواجه 

تو این یکماه هم جفتمون دانشجوییم شهر هامون از هم دوره نتونستیم همو ببینیم

بازیچه تقدیرم ، فرسوده ایام 
صیغه محرمیت همون عقده دیگه؟ چه اشتباه بزرگی واقعایکی از دوستام همین رسمو داشتن با هرکی میخواست آشنا ...

صیغه بهش میگن عقد موقت و تو شناسنامه ثبت نمیشه. درواقع شناسنامه سفیده

ما هم به شدت مخالف صیغه هستیم. دونفر که مسائل محرمیت براشون مهمه قاعدتا اونقدر بزرگ شدن بدونن وقتی طرف عقد نکرده هنوز نامحرمه و فاصله رو رعایت کنن، ولی وقتی محرم میشن توقعات میره بالا، چون خانم رو زن شرعی خودش میدونه و ....  اصلا همون لمس و نوازش ها برای کسی که فقط برای شناخته برام قابل درک نیست

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
اشناییتون سنتی بوده؟شغلت چیه اسی

نه سنتی نبود

شناخت کافی داشتیم باهم رفیق بودیم 

ولی تایمی که بهم ابراز علاقه کردیم تا خواستگاری خیلی کم بود و توقع هامون به عنوان دوتا پارتنر کنار هم رو نتونستیم خوب بهم بفهمونیم

مشکلمون سر کار کردن من بعد ازدواجه تو این یکماه هم جفتمون دانشجوییم شهر هامون از هم دوره نتونستیم هم ...

اینا رو قبل از نامزدی تو دوره اشنایی و خواستگاری راجع بهش حرف نزدین؟

نه نامزدیمون صیغه محرمیت خوندن بینمون

خوب به خانوادت بگو دوران نامزدی برای اینه که همدیگرو بیشترو بهتر بشناسیم...اصلا باهم تفاهم داریم یا نه،ما متوجه شدیم باهم تفاهم نداریم...فهمیدیم مال هم نیستیم.پس بهتره هنوز عقد نکردیم..این نامزدی بهم بخوره

خیلی خوبه ک تو نامزدی بهم زدین ما با وجود کوه مشکلات هی ب امید بهتر شدن ادامه دادیم حالا با ی بچه دا ...

نظر خودمم همینه 

با اینکه الان از صبح کلی گریه کردم و اوضاع روحی خوبی ندارم با تموم وجودم عاشقشم اما بنظرم منطقی ترین کاره