2777
2789
عنوان

نامزدیمون رو بهم زدیم موندم چجوری به خانوادم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 8534 بازدید | 311 پست
نه نامزدیمون صیغه محرمیت خوندن بینمون

صیغه محرمیت همون عقده دیگه؟ چه اشتباه بزرگی واقعا

یکی از دوستام همین رسمو داشتن با هرکی میخواست آشنا بشه صیغه میکردن ۳ بار نامزدیاشو بهم زده بود و متاسفانه با هر ۳ تا رابطه هم داشت. امیدوارم تو اینجوری نباشی استارتر

آشنایی نامزدی نیازی به صیغه نداره الان برات با طلاق گرفتن فرقی نداره به خصوص اگه آشناهاتونم از قضیه با خبر باشن

وای چرا یعنی نتونستین با هم به تفاهم برسین🥺🥺

بهم زنگ زد گفت بشین متطقی فکر کن 

نظر من منطقی تره من به خاطر خودمون میگم 

تفریح کن از زندگی لذت ببر اما نمیخواد کار کنی وقتت رو اختصاص بده به زندگی مون و به رابطمون 

منم گفتم منطقی که فکر میکنم بهم بزنیم همین الان برای جفتمون بهتره 

اونم گفت حرف اخرته گفتم آره 

بازیچه تقدیرم ، فرسوده ایام 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صیغه محرمیت همون عقده دیگه؟ چه اشتباه بزرگی واقعایکی از دوستام همین رسمو داشتن با هرکی میخواست آشنا ...

هنوز یکماه نشده نامزد کردیم 

نه اقلا همو بعو نامزدی و محرمیت حضوری ندیدیم 

حرف فامیلم برام مهم نیست

فک کنم عصبانی شده تو از جدایی حرف زدی چقد از این حرف زدنتون گذشته

صبح زنگ زد 

وقتی هم من گفتم ارهرحرف اخرمه دیگه سکوت کرد هیچی نگف من قطع کردم بعد تو واتساپ پیام دادم بهش و گفتم خودت به خانوادت بگو و وسایل نامزدی هم خودم میفرستم برا خانوادت اونم سین کرد چیزی نگفت بعد داشتم تایپ میکردم از صفحه چتم امد بیرون نصف پیام هارو سبن نکرد چک کردم تا ساعت 1 هم آنلاین شده بود و شیفت هم نبوده ولی پیام هامو سین نکرد 

منم کلا شمارش رو پاک کردم 

صبح زنگ زد وقتی هم من گفتم ارهرحرف اخرمه دیگه سکوت کرد هیچی نگف من قطع کردم بعد تو واتساپ پیام دادم ...

حالا به خانوادت نگو به نظرم دوتا عصبانیت و میخایین حرفتونو به کرسی بشونید چند روز بگذره سعی میکنید با هم به توافق برسین 

بهم زنگ زد گفت بشین متطقی فکر کن نظر من منطقی تره من به خاطر خودمون میگم تفریح کن از زندگی لذت ببر ا ...

عزیزم چقد زود حرف از جدایی زدی 

کاش سعی میکردی با صحبت کردن ، مشاوره کمک از بزرگ تر ها حلش کنی

مگه دوستش نداشتی؟😶

خب چیکار کنم؟

من یه رابطه هم قبلا دا‌شتم که طرف رو دیوانه وار دوست داشتم و اونم دوستم داشت 

اما تهش چی شد؟ به راحتی خیانت کرد 

من اگر الان طبق احساسم برم جلو و خودمو به عشق خودم و احساس اون بسپارم 

و در آینده فرصت های جوونیم رو از دست بدم برا کار کردن 

و اونم به راحتی زمانی ترکم کنه از من چی میمونه؟  یه زنه افسرده خونه دار که حمایت خانوادش رو هم نداره

من از رابطه قبلیم یاد گرفتم خودم و درامدم و استقلالم از هراحساس و عشقی باید برام مهم تر باشه 

چون تهش من خودم تنهام 

حتی طوفانی ترین عشق ها واحساسات رو هم نمیشه آیندشون رو تضمین کرد و پیش بینی کرد 

حالا به خانوادت نگو به نظرم دوتا عصبانیت و میخایین حرفتونو به کرسی بشونید چند روز بگذره سعی میکنید ب ...

نه اصلا حالا حالا که جرئت نمیکنم تو این اوضاع بیکاری بابام بیام بیان کنم 

صبر میکنم تا بعد دفاعم 

به اونم گفتم اجازه بده من اول به خانوادم بگم بعد اون بیان کنه برا خانوادش که سین نزد پیاممو

عزیزم چقد زود حرف از جدایی زدی کاش سعی میکردی با صحبت کردن ، مشاوره کمک از بزرگ تر ها حلش کنی

از وقتی امد خواستگاری زمزمه هاش بود 

خیلی باهم بحث کردیم نه من کوتاه میام نه اون 

من میخوام کار کنم اونم زن شاغل نمیخواد 

بحث هم نمیخوام به خانواده ها بکشه چون من هیج حامی تو خونه ندارم