2777
2789
عنوان

نامزدیمون رو بهم زدیم موندم چجوری به خانوادم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 12199 بازدید | 378 پست
کلا با ادمای لجباز از در درخواست و احترام وارد شی میپذیرن تو هر سنی.باید سیاست به خرج بدی. نگران نبا ...

اخه همشم مجازی در این مورد حرف زدیم وشاید منم فقط محکم بیان کردم یا بدون احساس و جدی گفتم 

یا صرفا فقط عادی حرف زدیم یا دعوا کردیم 

نمیدونم اگر پیگیری کرد منم در احترام و قربون صدقه پیش میرم 

بازیچه تقدیرم ، فرسوده ایام 
من خیلی وقته یاد گرفتم زندگی همیشه طلق میل من پیش نمیره و باید قید احساساتم رو بزنم و گاهی بگذرم ازش ...

درسته توزندگی اتکا به عقل ومنطق خیلی باتراز احساساته که دائم عوض میشن شماخم توی تصمیمت وگفتن به خونواده ها عجله نکن ولی از موضعت کوتاه نیا یکم زمان فکرکردن بهش بده ان شااالله که همه مشکلات حل بشه وبمونید باهم🙏🙏🙏🙏

فقط 31 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درسته توزندگی اتکا به عقل ومنطق خیلی باتراز احساساته که دائم عوض میشن شماخم توی تصمیمت وگفتن به خونو ...

نه فعلا شرایط گفتن به خانوادم رو ندارم به اونم گفتم بزاره اول من بیان کنم بعد اون به خانوادش بگه 

که سین نکرده هنوز 

مگه با مشورت خانواده نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
مگه با مشورت خانواده نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خانواده هامون همو میشناسن 

همینکه فهمیدن دوست هم بودیم اونقد خانوادم سنتین اوایل هم خیلی مخالف بودن عمو هام که فهمیدن موافقت کردن 

خانواده هامون رفت و امد دارن و دوست خانوادگی هستن 

نامزدی به هم بخوره اگر محرمیت حوندین باطل کنید دلیل ندارد که یکسال محرم ایشون باشید و مهریه دارید ؟

وقتی به خانوادم گفتم باطل میکنم 

اره مهریه هست ولی من نمیخوام 

5 سکه و 100 شاخه گل 

پیشنهاد پدر بزرگش 

خانواده هامون همو میشناسن همینکه فهمیدن دوست هم بودیم اونقد خانوادم سنتین اوایل هم خیلی مخالف بودن ع ...

خوب تو رفت و آمدها خودشون متوجه میشن...........نگران نباش

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
اگه باهم رابطه داشتین مهریه رو بگیر ازش در هر صورت باید بده نمیخای بگیری

نه نداشتیم  خیلی عجله ای روز نامزدی امد اونم قبلش دعوا کرده بودیم قهر بودیم 

حرف نزدیم صیغه خوندن یه حلقه دستم کرد و پیشونیم رو بوسید همین 

بعد اون همو حضوری ندیدیم

اخه چرا بگیرم ما اخرین دیدارمون شب نامزدیمون بود 😐واقعا بنظرم حق نیست بگیرم

اگر اینجوریه که پس تصمیمت درسته 

و اینکه  برات. آرزو میکنم بهترین نتیجه بگیری 

ولی کاش قبل به هم زدن به خانوادت میگفتی تصمیم خودت رو 

و دلایلت