2777
2789
عنوان

هماتوم اوایل بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 34 پست
بله

چندسانته 

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کمرم

دردکمرت براهماتومه شیاف بزن کارایی که گفتم بکن خوب میشه استامینوفن زیر۳ماه ممنوعه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
عزیزم منم داشتم شیاف حتما مصرف کن آب هم زیاد بخور جذب میشه انشالله

انشاالله چشم شماهم کمرت درد میکرد؟

خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم خدایا شکرت و اشک شوق بریزم؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ که صبوریهامو دیدی و جوابمو دادی؟؟؟💚

چندسانته

۱۳در۴میلی

خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم خدایا شکرت و اشک شوق بریزم؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ که صبوریهامو دیدی و جوابمو دادی؟؟؟💚

راست میگی؟ یعنی زود خوب میشع؟

راست میگی؟ یعنی زود خوب میشع؟

آره نگران نباش

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
آره نگران نباش

خدا جاجت دلتو بدا

۱۳در۴میلی

کوچیکه عزیزم نگران نباش جذب میشه

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

خدا عمرت بده چقدر قشنگ حرف میزنی راست میگی اینارو؟ کمردرد نداشتی؟

اره عزیزم راست میگم نترس اصلا خطر ندارم هماتوم یه لخته خونه کنار جفت من درد پریودی داشتم 

نیاز نیست استراحت مطلق باشی یا فقط بخوابی کارهای شخصیتی می تونی انجام بدی فقط اینکه پیاده روی نداشته باش پله بالا پایین نرو 

برای کارهای خونه هم خودتو خسته نکن من آشپزی می کردم ولی جارو برقی شوهرم می کشید 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
بله کمر درد حالت پریودی منم توی همون هفته شیش بود

چند وقت بعدش رفتی و رفع شده بود؟

کوچیکه عزیزم نگران نباش جذب میشه

الهی آمین خدا نی نیتو نگهداره الهی

خدا جاجت دلتو بدا

ممنون انشاله سالم بغل بگیری

۱۳در۴میلی

برای شما از یک و نیم سانت کوچیکتره برای من ۲ سانت بود 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔