2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بانک رسالت شنیدم وام بدون سود میده اما شرایطتشو نمیدونم 

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

اگز حساب بلو یا مهر داری که ۳ ماه کارکرد داشته باشه وام فوری میدن مبلغش بستگی به معدل حسابت داره

من ندارم و اطلاعاتی ام ندارم میشه راهنمایی کنین ممنون گلم

خدایا شکرت
ممنون عزیز میشه راهنماییم کنین

ببین باید حساب بلو داشته باشی تا سه ماهم توش گردش حساب داشته باشی بعد بهت وام میده بدون ضامن اصن درحد ده دیقه ای میاد تو حسابت

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

من ندارم و اطلاعاتی ام ندارم میشه راهنمایی کنین ممنون گلم

حساب باز میکنید ۳ ماه با حسابتون کار می‌کنید

برای بلو اگر ۳ ماه میانگین حسابتون ۳ تومن باشه بعدش ۱۰ وام میدن . برای مهر بسته به معدل حسابت تا سقف ۵۰ تومن وام فوری میدن 

ببین باید حساب بلو داشته باشی تا سه ماهم توش گردش حساب داشته باشی بعد بهت وام میده بدون ضامن اصن درح ...

ممنون من حساب بلو ندارم مبلغ گردش حساب مهمه؟ مثلا ده میلیون وام میده؟

خدایا شکرت
ممنون من حساب بلو ندارم مبلغ گردش حساب مهمه؟ مثلا ده میلیون وام میده؟

راستش نمیدونم مهمه یا نه🫣

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

حساب باز میکنید ۳ ماه با حسابتون کار می‌کنیدبرای بلو اگر ۳ ماه میانگین حسابتون ۳ تومن باشه بعدش ۱۰ و ...

ممنون گلم از قسط هاش و ضامن هم اطلاعاتی دارین؟

خدایا شکرت
حساب باز میکنید ۳ ماه با حسابتون کار می‌کنیدبرای بلو اگر ۳ ماه میانگین حسابتون ۳ تومن باشه بعدش ۱۰ و ...

ممنون گلم از قسط هاش و ضامن هم اطلاعاتی دارین؟

خدایا شکرت
ببین باید حساب بلو داشته باشی تا سه ماهم توش گردش حساب داشته باشی بعد بهت وام میده بدون ضامن اصن درح ...

گلم مممنون ببخش وقتتونم میگیرم حساب بلو مال بانک سامانه؟

خدایا شکرت