2777
2789
عنوان

متاهلم اما تنهام 😔 خیلی تنها

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 20 پست

عزیزم یه استامینوفن  بخور میگی بدنت درد میکنه حتماا برو زیر پتو  استراحت کن، وقتی آدم بیمار باشه فعالیت حالشو بدتر میکنه ، اگر معترض شد کسی این  وسط بگو وقتی بلند گفتم به دخترم  مریضم  سرم درد میکنه کسی نشنید منم چیزی نشنیدم ، من بتونم پاشم ،  یه سوپ برای خودم درست میکنم، بی مسوولیت بودن و عدم توجه به همسر به خاطر خودخواهی های زیادی و ببخشید بیشعوری مطلق طرف مقابل هست از یه جایی به بعد باید عکس العمل درست آموزش بدین به کسی که هیچی از زندگی مشترک رو بهش یاد ندادن، اگر تربیت نشد  ، شما هم مثل خودش برخورد کنید

منم همینطور. انگار خدا ایستاده هر چیزی به ضررمه همون رو انجام بده مثل برخی این مسیولین که هر چی به ض ...

عزیزم خداوند احساساتی نیستش که به یه بنده ای نعمت بده به یکی نده،از قبل همه چی رو واسمون مهیا کرده فقط خودمون باید همت کنیم برسیم بهش.در مسیر خداوند قرار بگیر تا در مدار رسیدن به خواسته هات قرار بگیری و ارامشی سهمت میشه که باور کردنی نیستش.

خداوند خیلی مهربونه خیلی خیلی🦋

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم خداوند احساساتی نیستش که به یه بنده ای نعمت بده به یکی نده،از قبل همه چی رو واسمون مهیا کرده ف ...

اگه میدونستی من چه پدری دارم. از بچگی ازش وحشت داشتم. همه وجودم ترسه فقط با مرگش آروم میشم. من چند ساله می‌خوام جدا بشم ولی بابام هم بددله هم قلدر و من نمیتونم تحملش کنم و چون بددله نمی‌ذاره مستقل بشم. اونقدر ازش میترسم و متنفرم که صدای نفسش هم برام غیر قابل تحمله

اگه میدونستی من چه پدری دارم. از بچگی ازش وحشت داشتم. همه وجودم ترسه فقط با مرگش آروم میشم. من چند س ...

عزیزم برات از خداوند طلب آرامش میکنم.اما سعی کن هیچوقت با خداوند قهر نکنی.چون تنها کسی که میتونه و قدرت داره که دستتو بگیره فقط خدای مهربونه.

همه ی ما توی زندگی امتحانهای سخنی رو پشت سرگذاشتیم و قراره بذاریم.اصل زندگی اون دنیاست و بستگی داره چطور این امتحانارو بگذرونی.

باور کن اونی که پدر خوب و همسر خوب هم داره بازهم هیچی نداره اگه خدارو نداشته باشه.

باید با خدا باشی تا همه چی رو واست رو به راه کنه.اونی که آرامش واقعی رو توی زندگی میاره فقط و فقط عشق بخداست🦋

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

عزیزم برات از خداوند طلب آرامش میکنم.اما سعی کن هیچوقت با خداوند قهر نکنی.چون تنها کسی که میتونه و ق ...

من موقعی با خدا آشتی میکنم که جون بابام رو بگیره. اون موقع نوکر شم. به خدا دارم میسوزم. 

من موقعی با خدا آشتی میکنم که جون بابام رو بگیره. اون موقع نوکر شم. به خدا دارم میسوزم.

به خدا اعتماد داشته باش و برای هیچکسی بد نخواه.نیت کن برای رضای خداوند به پدرت احترام بذار و محبت کن عزیزم