2777
2789
عنوان

راضی نیستم شوهرم از سرکار برگرده😔

147 بازدید | 14 پست

از۸صبح میره سرکار،۱۰شب میاد.راضی نیستم ببینمش.وقتایی که نیستش تو خونه تنها حالم خوبه،کتاب میخونم،آشپزی میکنم.خونمو مرتب میکنم.میاد خونه از همه چیز ایراد میگیره.زحمت میکشم غذا میپزم دستپختمم خوبه همه میگن،بجای تشکر شروع میکنه ایراد میگیره از غذام.لباساشو میندازم ماشین میشوره،میاد غر میزنه میگه پس چرا فلان لباسمو ننداختی؟😭بخدا اعصابمو خورد کرده همش باهم بحث میکنیم.همیشه صدمو براش میزارم اصلا نمیبینه و بجای تشکر از همه چی ایراد میگیره.خودش میاد خونه همش لم داده رو‌مبل کلی هم ازم انتظار داره.زبونشم برا تشکر نمیچرخه.من خداشاهده هرکار بکنه برام ازش تشکر میکنم‌ولی در برابر کارهای من غر و غر میکنه.دلم نمیخواد بیاد خونه،تا میاد و غر میزنه بهم میزیزم

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر کسی یک مشکلی داره شوهر من اینقدر خوب و مهربونه ولی وقتی عصبی میشه عین گاو ۹من شیرده ، لگد میزنه تمام سطل شیر رو می ریزه. تو عصبانیت نعره میکشه حرف ناراحت کننده و بد میزنه گاهی وقتا هم خسارت میزنه که بعد خسارت و ازش میگیرم که تنبیه شه اما بی تاثیره 

8تا 10

14 ساعت کار می کنه این که تو منزل  میوفته رو مبل که خسته است

بقیه موارد حق با شماست

اما تنها نیستی  همچین مردهایی هستن دیگه نمیدونم این اخلاقشون برا چیه ایراد الکی میگیرن  و زندگی که میتونه عاشقانه با شه رو بخودشون و بقیه جهنم میکنن

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
عزیزم اگه بچه نداری برو سرکاراینطوری افسردگی میگیری

نه،وضع بدتر میشه.برم سرکار میخواد بیشتر ایراد بگیره بگه چرا غذا اینجوره،چرا فلان چیز اونجوره.میری سرکار وقت نمیزاری برا خونه و زندگی

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

وقتی شوهرت از سر کار میاد . کاراتو جلوی چشمش انجام بده .بزار ببینه زحمت می‌کشی .مردا فکر میکنم خانوم ...

جلو چشمش کار کنم ناراحت میشه،میگه وقتایی که من خونه ام بیا بشین پیش من تنها نباشم

8تا 1014 ساعت کار می کنه این که تو منزل میوفته رو مبل که خسته استبقیه موارد حق با شماستاما تنها نیس ...

مادرشم اینجوریه.همیشه نیمه خالی لیوانو میبینن.توقع دارن همه صدشونو برا اینا بزارن😔خستم کردن بخدا.همه تلاشمو میکنم ازم راضی باشن بازم ازم ایراد میگیرن،دیگه احساس بی ارزشی و ناکافی بودن میکنم

زیادم همش خونه باشی آخه افسرده میشیباشگاهی جایی برو زیاد نمون خونه

مهمونی میرم،دانشگاه میرم.ولی توقع دارم وقتی آشپزی میکنم یا خونه رو مرتب میکنم شوهرم ازم تشکر کنه نه اینکه غر بزنه😭انگار فوشم میدن

هر کسی یک مشکلی داره شوهر من اینقدر خوب و مهربونه ولی وقتی عصبی میشه عین گاو ۹من شیرده ، لگد میزنه ت ...

اینم خیلی بده والا.مثل بابای منه

مادرشم اینجوریه.همیشه نیمه خالی لیوانو میبینن.توقع دارن همه صدشونو برا اینا بزارن😔خستم کردن بخدا.هم ...

درک تون می کنم

خدا همراهت باشه ان شاءالله

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
ممنون عزیزم.همچنین❤️

🥲💖🤲🏻