2777
2789
عنوان

عموم میخواد با دختری که 21 سال ازش کوچیک تره ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1492 بازدید | 118 پست
ببین حالا سنشم ب درک اینکه خودشون پاشدن اومدن شمارو تو عمل انجام شده گذاشتن ترسناکه اصلا شما بفکر خ ...

یکی از عمه هام میگفت نگا به سنش نکن از ما کوچیک تره ولی منو تورو میزاره تو جیبش انقدر زبون داره 

عمه ام داشت به عموم میگفت یه دختره هست عکستو دیده معلمه 35 سالشه  اون قبول کرده قرار خواستگاری بزارم برات 

همون لحظه عموم داشت با دختره تلفنی حرف میزد   دختره شنید  بعد یساعت بعدش زنگ زده  گفت بیا دنبالمون  

ما داشتیم شام میخوردیم اومدن 😳

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از عمه هام میگفت نگا به سنش نکن از ما کوچیک تره ولی منو تورو میزاره تو جیبش انقدر زبون داره عمه ...

عجب توله ای این افریطه  وای خدا عموووت دنبالشون رفتتتتت؟  بخدا اون خانم ۳۵ ساله حیفه برای عموت میدونی چرا چون  اگر عموت زنم بگیره این افریطع ول نمیکنه  عموت رو  چنتا بزرگتر بشینن باهاش صحبت کنن یا اگرم رفتین خاستگاری کلی تیکه بندازین اخم و تخم کنید  شرایط سخت بزارین

خب آره متاسفانه جامعه دید خوبی به اونایی که حالا پدر بالا سرشون نیست یا بچه طلاق نداره اینا هم میگن ...

والا خودشون باعث میشن جامعه دید خوبی نداشته باشه مثل حرکت دیشب اینا که انگار خودشون اومدن خواستگاری  میشستن خونشون که ما بریم خواستگاری نه شب سالگرد فوت مادربزگ من بیان  اخه ظهرم اومده بودن قبرستون  ما نمیشناختیمشون

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور
عجب توله ای این افریطه وای خدا عموووت دنبالشون رفتتتتت؟ بخدا اون خانم ۳۵ ساله حیفه برای عموت میدون ...

اره دیگه رفت اوردشون 

ما انقدرم باهاش گرم گرفتیم 

خود زنه میگفت من درباره  همتون تحقیق کردم خیلی خانواده با شخصیت و مردمداری هستین 

با خودشم میگه پسره  اهل کار  و خونه ماشینم داره  اثاثم نمیخوام بخرم از خرج کردن برای  دخترمم راحت میشم 

این عمه منم هی میگفت ما برای داداش کوچیکمون سنگ تموم میزاریم خرج میکنیم  بابام میگفت ما همین که ارث پدریمون گذاشتیم براش بزرگترین کمکه دیگه چرا این حرفو میزنی الان فکر میکنه ما بابد چکار کنیم

چقد عموت و دختره حال بهم زنن😑چقد از این ادما بدم میاد یکی واسه پول یکی واسع سن پایین بودنش میخوان ه ...

ماهم حس خوبی نداشتیم اما میگن همو میخوایم

والا خودشون باعث میشن جامعه دید خوبی نداشته باشه مثل حرکت دیشب اینا که انگار خودشون اومدن خواستگاری ...

چه آویزون ارزش خودشونو آوردن پایین 

فردا پس فردا عزدواج کردن  تو دعوا عموت میکوبه سرش که خودت هی دنبالم هاپ هاپ میکردی

و آویزون بودی

از اینا که گذشته مرز بی حیایی و آویزون بودن و کیلومتر کیلومتر جابه جا کردن

یه ریش سفیدی چیزی ندارین 

بشینه عموت و نصیحت کنه/:"

کاشکی سر بشکند،پا بشکند،دل نشکند!_اخوان ثالث

ماهم حس خوبی نداشتیم اما میگن همو میخوایم

گوه خورده دختره نکبت ۱۸ ساله دهنت بو شیر میده خاستن و اصلا نمیدونی چیه همینان ک بخاطر هوا و هوس بچع طلاق بدنیا میارن دنیارو ب گوه میکشونن ب ننش میگفتی ما ک مشخصه ادمیم با اصالتیم شماهارو ولی ما نمیشناسیم ک

عزیزمخب واس شما خوبهاون دختره اومده خونه پسرهیعنی عملا داره منت میکشه که بیان خواستگاریش تا کل خان ...

البته که با این چیزی که اسی گفت و دختره رفته خونشون نشون میده خونواده درب و داغونی داره و اصلا اصالت نمیدونه به چی میگن! احتمالا میخواد خودش و خونوادشو سیر کنه

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

چه آویزون ارزش خودشونو آوردن پایین فردا پس فردا عزدواج کردن تو دعوا عموت میکوبه سرش که خودت هی دنبا ...

خب بنده‌ی خدا معلومه دیگهههههه دختره گشنس دنبال یه تیکه نونه سیر شه😂🦦

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°