2777
2789
عنوان

زعفرون تو پنج ماهگی

79 بازدید | 17 پست

بچها من کلا تو بارداریم مقدار کم زعفرون خوردم تو یه سری غذاهام ک دیگه چاشنی اصلیه حالا امروز کمپوت سیب درست کردم حس میکنم زعفرونش یکم زیاد شد از دستم در رفت بنظرتون اشکالی داره؟؟

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون مدل مصرف ما ايرانيامبسابيماب ميزنيمدم ميكنيممپزيمچيزي از خاصيت زعفرون نميمونه😂

😅😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین همه چیز بخور به اندازه

نمیدونم امروز چرا ب دلم بد افتاد☹️جالبه ک از اول بارداریم خوردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عه:/دور از جون بچه رو میندازه حالا نه کمش ولی زیادش بچه میندازه انقدر بده چیه خواهر من

خب اینو ک میدونم ولی دکترم از اولش گف زعفرون تو غذا اتفاقی نمیوفته منم تا الان خورذم نمیدونم امروز چرا ب دلم افتاد زیاده نخورم🫣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب اینو ک میدونم ولی دکترم از اولش گف زعفرون تو غذا اتفاقی نمیوفته منم تا الان خورذم نمیدونم امروز چ ...

خب زیادههه نخور دکتر گفته تو غذااا 

این که میخوایی میل کنی زعفرونش زیادههه نخور 

خب زیادههه نخور دکتر گفته تو غذااا این که میخوایی میل کنی زعفرونش زیادههه نخور

باشه میدم شوهرم بخوره😐😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اون کمپوتهارو نخور...برای زن باردار ضرر داره

من بارداری آخرم.زعفرون خوردم،(تو ۱۱ هفتگی)خون دماغ شدید کردم....مثل اینکه شیر آب باز باشه....رفتم بیمارستان داخل بینیم تامپون گذاشتن....بعد گفتن اگه خونش بند نیاد باید یکی از رگهای بینیتوبسوزونیم.....تا ۳ روز درگیر بودم که خدا رو شکر رفع شد...رفتم دکتر زنان گفتم دمنوش زعفران خوردم خون دماغ شدم...فرستاد آزمایش و سنو گفت خدارو شکر جنین خوبه...برو خداتو شکر کن بینیت باز شده و خون دماغ کردی اگه پایین باز میشد قطعا بچت سقط میشد.....تو بارداری خیلی باید رعایت کنیم.....شما هم نخور

اون کمپوتهارو نخور...برای زن باردار ضرر دارهمن بارداری آخرم.زعفرون خوردم،(تو ۱۱ هفتگی)خون دماغ شدید ...

ای وای خدا رحم کرده باشه نمیخورم🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40