2777
2789
عنوان

خانومای بدنسازی بیایین ورزشکاران💪🏻🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 32 پست
بستایش دارهمثلا شما میخوای از 60 برسی 66 نه لازم نیست ولی میخوای 29کیلو اضافه کنی و یا بری مسابقه قش ...

اهان نه برای مسابقه و اینا نه 

برای حالت نرمال پس تغذیه کفایت میکنه ممنون

بعد یه سوال دیگه 

من گاهی نمیرسم ب اون تعداد ک مربی گفته توی برنامم ولی مربیم میگه اوکیه تا هرچقد تونستی بزنی بزن، نظر شما چیه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام من فیتنس میرم ی ربع هم اولش دوچرخه ،برا زانو ک مشکلی پیش نمیاد دوچرخه سواری

دوچرخه های باشگاه معمولا غیر استاندارد هست و چون خود رکاب زدن هم نحوه مشخص داره مثلا شما نبايد وزنتو بندازی رو دستات یا زانوهات و مربی ها هم نظارت ندارن من پیشنهاد نمیکنم

دوچرخه دوست داری میتونی spinning کار کنی

دوچرخه هاش استاندارده و مربی هم حواسش هست

با مشکل سیاتیک بعد از سزارین بدنسازی برم؟میخوام لاغر بشم

اره میتونی ولی مربی خوب میخوای و نظارت

معمولا ازت گواهی پزشکم میخوان اگه کارشون درست باشه 

بهتره زیر نظر متخصص آسیب اصلاحی باشی

دوچرخه های باشگاه معمولا غیر استاندارد هست و چون خود رکاب زدن هم نحوه مشخص داره مثلا شما نبايد وزنتو ...

همون مربی نظارت داره میگه نشسته رکاب بزن چون ی کمم زانو تردم 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
دوچرخه های باشگاه معمولا غیر استاندارد هست و چون خود رکاب زدن هم نحوه مشخص داره مثلا شما نبايد وزنتو ...

عزیزم بنظرتون برا کسی ک پایین تنه آش لاغره دوچرخه خوبه؟منظورم اینه دوچرخه لاغر میکنه پایین تنه رو ؟؟من باسن ندارم پاهام لاغر بخاطر زیر شکم میزنم 

اهان نه برای مسابقه و اینا نه برای حالت نرمال پس تغذیه کفایت میکنه ممنونبعد یه سوال دیگه من گاهی نمی ...

اره اگه نرمالی مکمل نمیخواد 

تعدادو ک کامل کنی بهتره مربیا چون طرف زده نشه میگن نکن

ولی تمرینی جدی بگیرین و تغذیه

با تمرکز و تو دامنه صحیح حرکاتو برین

همون مربی نظارت داره میگه نشسته رکاب بزن چون ی کمم زانو تردم

خب نظارت داره اوکیه

ولی دقت کن دوچرخه استاندارد باشه

مثلا پاهات باید موازی هم باشه

فاصله زین تا دسته و تا رکاب ها درست باشه

خب نظارت داره اوکیهولی دقت کن دوچرخه استاندارد باشهمثلا پاهات باید موازی هم باشهفاصله زین تا دسته و ...

مرسی از راهنماییت ،فیتنس بهتره یا زومبا یا بدنسازی کدوم رو برم پنج کیلو کم کنم 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
عزیزم بنظرتون برا کسی ک پایین تنه آش لاغره دوچرخه خوبه؟منظورم اینه دوچرخه لاغر میکنه پایین تنه رو ؟؟ ...

ببین هر ورزشی بسته به اینکه هوازی باشه یا قدرتی و تغذیه چطوری باشه میتونه هم لاعز کنه هم چاق

عموما دوچرخه سوارا پایین تنه عضلانی دارن و باسن عضله ای

مرسی از راهنماییت ،فیتنس بهتره یا زومبا یا بدنسازی کدوم رو برم پنج کیلو کم کنم

اگه تنوع و سرگرمی می‌خوای و اینمه سریع لاغر بشی زومبا بهترین گزینه است چون هوازیه

اگه می‌خوای بدن فرم‌دهی شده‌تری داشته باشید و متابولیسم را بالا ببری ینی تو زمان استراحتم کالری سوزی بیشتری داری: بدنسازی با کمی تمرین هوازی

اگر هدفت کاهش وزن پایدار و تقویت همه‌جانبه بدنته: فیتنس 

ببین هر ورزشی بسته به اینکه هوازی باشه یا قدرتی و تغذیه چطوری باشه میتونه هم لاعز کنه هم چاقعموما دو ...

من میخوام شکمم تخت بشه چیکار کنم؟

۲۸کیلو کاهش وزن داشتم تو دوسال پوست بدنم شل شده 

میتوانی برگردی! دخترکی که بی خبر رهایش کرده بودی مادری از جنس غم شده است! حالا میتوانی برگردی!؟