2777
2789

پارتنرم این چند ماه جذب اخلاقم شخصیتم مهربونی و مهارت و قیافم شده خیلی. اصرار داره بیاد خواستگاری ولی من هنوز نتونستم اجازه بدم رسمی شه. اولین انتخابش من بودم بین دخترای اطراف. اولین رابطش هم با منع.

اما ی مشکلی من دارم ک پارتنرم ازش بی خبره نمیدونه. اونجوری هم نیس ک بخاد تاثیر منفی روی زندگیم بذاره ولی ب هرحال دمشکل محسوب میشه. نگرانیم اینه ک وقتی بهش بگم ترکم کنه. 

اگ واقعا الان دوستم داشته باشه می‌تونه نادیدش بگیره ؟ 

لطفا نپرسید مشکلت چیه. 

خیلی نگرانم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب بستگی داره به مشکلت و شرایط اونعشق و عاشقی برا فیلماس واقعیت باید عشق همراه عقل باشه که به مشکل ن ...

پس شخصیت اخلاق اصالت نجابت همش کشکه ؟! بودو نبودش تو ازدواج بی تاثیره، هوم؟؟

مثلا جسمی حرکتی

خب حرف خاله زنگ های دور برش ممکن روش تاثیر بذاره اینجا باید ببینین چقد بیکار و خاله زنک دورش هست 

ولی در کل جسمی و حرکتی که تاحالا متوجش نشده بنظرم مهم هم نیست

به افتخار خودم که  حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘
پس شخصیت اخلاق اصالت نجابت همش کشکه ؟! بودو نبودش تو ازدواج بی تاثیره، هوم؟؟

اینا که گفتی خیلی مهم و باارزش هست  من دارم از جنبه منفی بهتون میگم که خودتون رو آماده کنید 

وگرنه خیلی ها هستن با  مشکلات خیلی بزرگ طرف مقابلشون اصلا به چشمشون نیومده زندگی خوب داشتن

خب حرف خاله زنگ های دور برش ممکن روش تاثیر بذاره اینجا باید ببینین چقد بیکار و خاله زنک دورش هست ولی ...

بله خاله زنگ همیشه همه جا هست، اگ واقعا بخادتم میشه حرف خاله زنگ روش هیچ تاثیری نداشته باشه ؟؟😥

خب حرف خاله زنگ های دور برش ممکن روش تاثیر بذاره اینجا باید ببینین چقد بیکار و خاله زنک دورش هست ولی ...

ب چشم میاد تو ظاهرم.. ولی موقعی ک چادر می‌پوشم مشخص نیس. چادری ام. با چادر هم باهاش بیرون میرفتم. حتی با چادر دانشجویی کوه رفتم تپه رفتم پیاده روی رفتیم بازار رفتم همه این راه رفتن های سختو باهاش رفتم ک فردا روز فک نکنه ناتوانم یا چیزی.. اما امان از حرف خاله زنگ ها ک دلم پره و می‌دونم همه شروع میکنن ب چرت و پرت خوندن تو گوشش.. خیلی دلم گرفته کاش خدا نگاه دلم کنه 😔

بله خاله زنگ همیشه همه جا هست، اگ واقعا بخادتم میشه حرف خاله زنگ روش هیچ تاثیری نداشته باشه ؟؟😥

بالاخره آدمی زاده 

بنظرم شما نباید بزرگش کنی مثلا میتونی غیر مستقیم بهش بفهمون یجوری که انگار برای خودت مهم نیست ولی اون بفهمه که بعد نگه قایم کردی 

چون آدما معمولا تا میفهمن فلان موضوع برا آدم مهم خود به خود هی تمرکز میکنن رو اون موضوع

میشناسم که خانم مشکل داشت ولی یجوری راحت مطرح کرد و حرف میزد دربارش که دیگه بقیه هیچ‌نظری ندادن البته یه هنر که من یکی اصلا ندارم 

شما هم وقتی این همه جا باهاش رفتی یعنی به زندگیتون اثر نمیذاره