2777
2789

دیشب باهاش کات کردم سر یه موضوعی بشدت عصبیم کرده بود اعصابم خورد شده بود زدم بلاکش کردم قبلشم کلی فحشش دادم امروز صبح امتحان داشتم از دوستم پرسیده بود تایم امتحانم ساعت چنده اومده بود در دانشگاه من میخاستم رد شم یهو اومده دست مو گرفت منم اولش اروم گفتم دستمو ول کن جلو مردم ابرو ریزی نکن دستمو محکم کشیدم بیرون از دستش دوباره دوتا دستامو محکم گرفت میگفت حرف بزنیم منم دستمو کشیدم بیرون از دستش و محکم زدم تو گوشش دوسه تا دختر پسرم بودن داشتن نگا میکردن ابروم رفت که هیچ اونم قهر کرد فکر نکنم دیگه بیاد سمتم چیکار کنم🤦

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو عصبی باشی اینکارو نمیکنی بعدم هشدار داد اولش ابروریزی نکنه

فقط خوبه شوهرت نیست با این اخلاقت

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
ابرو منو برده بعد اخلاق من بده میدونی اگه اونا فیلم گرفته باشن چقدر بد میشه برام

خوب باید خشمت رو کنترل کنی اگه فیلم هم بگیرن به خاطر تو گوشی زدن شما بوده اگه میخواستی برگرده باید با آرامش میرفتی یه گوشه وحرف میزدی

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم