2777
2789

ما تو یه ساختمون با مادرشوهرم هستیم و من تازه عروس از روز اول کلا مشکل داشت مادرشوهرم با من کلا آدم نرمالی نیست و مشکل روانی داره کاملا و من خوبی میکنم و اون جوابش رو با بدی میده البته جلو شوهرم نقش آدم خوبارو بازی می‌کنه بعد فامیلای شوهرم چه دور چه نزدیک زمان نامزدی و عقد می‌رفتیم خونه هاشون احترام میزاشتن و سلام میدادن به من الان تو یه مجلسی یا جایی این فامیلای شوهرم هستم با مادرشوهرم یا خواهر شوهرم میریم و کنار اونا میام داخل مجلس همه به اونا سلام میدن جز من اصلا قیافشونو میره تو هم منم هم زمان با اونا سلام میدم منو که میبینن سلام نمیدن یا روشون رو میکنن اون ور و خودشون رو میزنن اون راه که مثلا منو ندیدن یا جلو پای همه بلند میشن فامیلای شوهرم با سه تا جاری ها سلام احوال پرسی گرم میکنن و برعکس رفتارهایی که با من انجام میدم رو میکنن منو که میبینن میشینن و بلند نمیشن حالا من احترام میزارم و جلو پای همشون بلند میشم بعد من نه بدی کردم نه کار زشتی علت این رفتارشون نمی‌دونم چیه و مادرشوهرم نمی‌دونم پشت من به دروغ چیزی گفته دیده اونا بد شدم واقعا از این حرکت و رفتار زشتشون موندم شوهرمم همش اصرار می‌کنه با مادر و خواهرم برو جایی دعوت میکنن حالا واقعا موندم چیکار کنم

خب نرو تو مجلسی فامیلای شوهرت لازم نیست لری جلو سلام‌کنی حالا خواستی سلام کنی مثل خودشون رفتار کن  زیاد مهم نیست همراه خواهر شوهرت و مادرش  بری مهمونی هیچ کس عز غامیلای شوهر منتظر عروس نمیمونن براشون مهم نیست به خاطر خودتم که شده رفت و اومدت کم کن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معلومه که مادرشوهرت گفته چیکار کردی اونا هم پشت مادرشوهرتن حوصله داری میری من بودم میگفتم میخوام برم خونه ی مادرم مادرم فلان کارو داره بعدم تقصیر خودته تا اومدی باید گله میکردی ازشون از مادرشوهرتم همین طور گله میکردی نکردی الان میگن هر کاری کنیم هیچی نمیگه