2777
2789
عنوان

موضوع احمقانه ای که منو عذاب میده

215 بازدید | 16 پست

من عاشق یه پسری بودم(دوستی نه عاشقش بودم همسایمون بود )خیلی به دلم می‌نشست یه عشق آتیشین از نوع هوس خیلی خیلی زیاد بهش داشتم و به شدت برام سک سی و جذاب بود و شرمنده هست 

اون زن داره حالا

خیلی حالم بده فک میکنم دیگه نمیتونم با هیشکی رابطه داشته باشم همش حسرت اونو دارم کاش نمیدیدمش 

این حس رو هیچ وقت نمیتونم به هیشکی داشته باشم 

ازدواجم کنم حالم بدتر میشه قطعا و همش قیاس میکنم و روانی میشم؟

شما تا حالا براتون پیش اومده به نظرتون درمون من چیزی جز مرگه ؟

ینی اینقد برات جذاب و سک...سی بود؟

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

ندیده بودم زن یکیوببینه هوسی بشه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من این حس و هر چند ی بار همنقد شدید حتی بیشترش برا یکی دارم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️💔 الآنم تو همین دوره ام ک شدیددددد عاشق ی پسری شدم اونم اصلاااا اندازه نوک سوزن بهم حس نداره فکرشو کن ی عالمه اذیتم کرد تحقیرم کرد گریم انداخت سواستفاده کرد آخرم خاست بیاد برا س,کس، ک گفتم من همش حس عروسک جنسی بهم دست میده ،اونم گفت هر وقت قول دادی عروسک جنسیم بشی باهات اوکی میشم 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

از سرت میپره دو روز دیگه سعی کن سر خودتو با درس و ورزش گرم کنی چند سال دیگه به این موضوع میخندی و از خودت خندت میگیره    خیلیامون همچین حسی به بعضیا داشتیم و الآن که فکر میکنیم خندمون میگیره ازش  من بهش میگم دوره جاهلیت

مجبوری یه فکر زد به سرت 

بری ته و توش رو در بیاری 

فکر که دست آدم نیست 

ولی تایمی که می‌ذاری براش و خودت رو توش غرق می کنی و از رویات غرق خوشی میشی 

که دست خودته 

بعد ده دقیقه حداقل به خودت یه stop بده 

تو عاشق اون نیستی 

عاشق افکاری و به دنباله ش احساساتی که از طریق اون افکار تو وجودت تزریق شد هستی 

هر چه شده در تو هست 

نه در اون 

یک محرکی بود 

که تو خیلی بهش بال و پر دادی 

یه نقاشی ساده بود که تو با رنگ و لعاب اون رو تابلو فرشچیان تصور کردی 

و حالا برای اون تابلو خیالی توهمی داری جون میدی

گول نخوری ها

اصلا لازم ب گول زدن نبود🤦🏻‍♀️😅. ولی خب چون اون لیاقت نداش پاک کردم خیلی بیشور بود اخلاق نداش

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
مگه زن آدم نیست

آدم هست ولی جنس زن بادیدن تحریک نمیشه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
مجبوری یه فکر زد به سرت بری ته و توش رو در بیاری فکر که دست آدم نیست ولی تایمی که می‌ذاری براش و خود ...

دقیقااااا حتی کامل نمیشناسیمشون