2777
2789

ن چون خدا دیگ به همیچن بنده ای توجه نمیکنه و اونقدر غرق (شادی کاذب)میکنتش ..اما عوضش اون دنیا حسابشو میرسه.

من اعتقاد دارم به این موضوع..ریپلای نشم.

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

چند نفر هستن که تا توان دارن به من ظلم میکنن برا زندگیم نقشه میکشن و بلایی به سرم آوردن که روز و شب رو با هم قاطی میکنم ولی نه تاوان پس دادن نه حق منو پس دادن هر روز هم خوشبخت تر میشن دارم به این نتیجه میرسم خدا اونا رو به جونم انداخته شاید چون سرنوشتم نحس بوده و خواست خدا این نیست که من رنگ آرامش ببینم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن چون خدا دیگ به همیچن بنده ای توجه نمیکنه و اونقدر غرق (شادی کاذب)میکنتش ..اما عوضش اون دنیا حسابشو ...

هعی کاش اینجوری باشه حداقل بدونم زجر میکشه دلم خنک بشه

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

خواهر شوهرم دختر داشت و من پسر . همش نیش میزد هر کی دختر نداره هیچی نداره. دلم خیلی شکست . اون دوباره باردار شد و پسر آوردو جنسش جور شد. و من نازایی گرفتم. من برای همیشه دلشکسته موندم. 

پدرم در حقم خیلی ظلم کرد و باعث شد من ترسو و بی عزت نفس بشم. الان سور و مور گندس. جوری که نذر کردم بمیره.

یعنی وجود خدا تو زندگیم صفره صفره صفره