2777
2789
عنوان

معرفی ی هوش مصنوعی برای حل ریاض🥺

106 بازدید | 14 پست

ببخشید هوش مصنوعی می‌شناسید بتونه ریاضی رو حل کنه ؟، من هرچی دارم اصلاا بدرد نمیخوره 

معلم  اصلا مطالبی که داده کامل درس نداده از گوشیی فیلم نگاه کردم دیروز،  الان معلم ی نمونه سوال فرستاده بدون جواب میگه اینور هم بخونید ، اون چیزی که تو گوشی خوندم با ایم اصلاا فرق داره  دارم دیونهه میشم 🥺🥺😭😭😭

چت‌ جی‌پی‌تی

بینگ

کوپایلت

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل         گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک         

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ مبحثی

دوازدهم انسانی ،

(فصل آمار احتمال) 

البته که موقع امتحان دی ماه باید دو فصل باشه این معلم اصلاا. به درس سوم فصل اول نرسیده ، 

فقط ۱ فصل رو امتحان داریم ، اصلااا بدرد نمیخوره خسته شدیم ازش ، حتمی بچهااه از چهارشنبه ازش سوال پرسیدن به بهانه نت ضعیفه جواب نمی‌دهد 

دوازدهم انسانی ،(فصل آمار احتمال) البته که موقع امتحان دی ماه باید دو فصل باشه این معلم اصلاا. به در ...

اگه تابع بود میتونیتم کمکت کنم ببخشید خودمم اینو نخوندم ❤️

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ❤️