2777
2789
عنوان

واقعا چه حکمتی در این قضیه اس که بعضی از ماها باید قد کوتاه باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 62 پست
دقیقا منم قدم کوتاهه ولی سفید پوستم صورتم گرد و نازه موهام فرفری 😁

چقدددد منیییی😅😂 بخدا انقدر درخواست از طرف مردا داشتم ک نگم برااتتت هم تو دانشگاه هم تو خیابون و تا ی بستنی رفتم بخرم طرف بهم پیشنهاد داده

توهم همینطوری؟؟

افراد زیر ۱۸ سال تو هیچکدوم از تاپیکای من شرکت نکنید مرسی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فداتشمم اره خب ولی دیگ .. هرجور باشی این مردم مسخره میکنن پارتنرم خیلی دوسم داره و هروقت بگم ای کاش ...

خدانکنه قشنگم ❤️ خوشبحالت بختتم بلنده

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
منم قدم اندازه شماستمیگم در این حد ک استارتر میگه هم داغون نیستیماکثر دخترا الان قدشون همینه ریزه پی ...

ن خب از قدیم همه مدل قد و قیافه بوده تا الان

ولی من ک از قدم خیلی راضیم چون ب صورتم خیلی میاددد😅

بخدا رفته بودیم عروسی ی دختره بود قدش هم اندازه من بود خیلیییی خوشگل بود طوری ک همه نگاها ب اون بود از بس خوشگلللللل بودددددد😍😍😍

هنوز ک هنوزه همه تعریفشو میکنن...

افراد زیر ۱۸ سال تو هیچکدوم از تاپیکای من شرکت نکنید مرسی

قربونت برم من عزیز دلم انشالله شمام بهترینا برات پیش بیاد

مرسی فداتشم❤️

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
چقدددد منیییی😅😂 بخدا انقدر درخواست از طرف مردا داشتم ک نگم برااتتت هم تو دانشگاه هم تو خیابون و تا ...

الانکه متاهلم بچه دارم.    مجرد بودم یکم جینگولی راه میرفتم کلا مردم خیلی نگاه میکردن پیشنهادم زیاد بود ولی الانم با اینکه تیپم نسبتا خانومی و سنگینه ولی بازم مردا خیلی نگاه میکنن تازه شوهرمم پیشمه همیشه🙊