2777
2789
عنوان

واقعا چه حکمتی در این قضیه اس که بعضی از ماها باید قد کوتاه باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 62 پست
دقیقا منم قدم کوتاهه ولی سفید پوستم صورتم گرد و نازه موهام فرفری 😁

چقدددد منیییی😅😂 بخدا انقدر درخواست از طرف مردا داشتم ک نگم برااتتت هم تو دانشگاه هم تو خیابون و تا ی بستنی رفتم بخرم طرف بهم پیشنهاد داده

توهم همینطوری؟؟

افراد زیر ۱۸ سال تو هیچکدوم از تاپیکای من شرکت نکنید مرسی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فداتشمم اره خب ولی دیگ .. هرجور باشی این مردم مسخره میکنن پارتنرم خیلی دوسم داره و هروقت بگم ای کاش ...

خدانکنه قشنگم ❤️ خوشبحالت بختتم بلنده

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
منم قدم اندازه شماستمیگم در این حد ک استارتر میگه هم داغون نیستیماکثر دخترا الان قدشون همینه ریزه پی ...

ن خب از قدیم همه مدل قد و قیافه بوده تا الان

ولی من ک از قدم خیلی راضیم چون ب صورتم خیلی میاددد😅

بخدا رفته بودیم عروسی ی دختره بود قدش هم اندازه من بود خیلیییی خوشگل بود طوری ک همه نگاها ب اون بود از بس خوشگلللللل بودددددد😍😍😍

هنوز ک هنوزه همه تعریفشو میکنن...

افراد زیر ۱۸ سال تو هیچکدوم از تاپیکای من شرکت نکنید مرسی

قربونت برم من عزیز دلم انشالله شمام بهترینا برات پیش بیاد

مرسی فداتشم❤️

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
چقدددد منیییی😅😂 بخدا انقدر درخواست از طرف مردا داشتم ک نگم برااتتت هم تو دانشگاه هم تو خیابون و تا ...

الانکه متاهلم بچه دارم.    مجرد بودم یکم جینگولی راه میرفتم کلا مردم خیلی نگاه میکردن پیشنهادم زیاد بود ولی الانم با اینکه تیپم نسبتا خانومی و سنگینه ولی بازم مردا خیلی نگاه میکنن تازه شوهرمم پیشمه همیشه🙊