2777
2789
عنوان

واقعا چه حکمتی در این قضیه اس که بعضی از ماها باید قد کوتاه باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 62 پست
و منی که قدم ۱۷۸ هست و شلوارهایی که دلم میخواد رو نمتونم بپوشم چون همشون برام کوتاه هس

مننن مننن بدبخت  شلوار مام استایل بلند ک برای بقیه تا پاااینه برای من شلوارکه😂😂

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ۱۵۰ام 

قبلا مثل تو بودم ولی اعتماد به نفسم رو زباد کردم

گاهی پاشنه بلند و اسپورت لژ دار می‌پوشم هر کسی واسه خودش زیبایی هایی داره مثل پوست خوب چهره خوب سعی کن اهمیت ندی و به چیزهای دیگه خودت بیشتر برسی 

قبول دارم بعضی شلوار بهمون نمیاد ولی بعضی ها هم بهمون میخوره مثل شلوار قد ۹۰ قد ۸۰ اینطور خوبن. لباس مجلسی کوتاه خیلی شیکه مثل پرنسسی و مدل جانان پر فروش که چین چینه خیلی خوشگلن و برای قد های کمتر خوبه در کل

فداتشم عزیزم ممنون❤️‍🩹اره عزیزم 😅 ولی خب خیلی مسخره میکن هرجا رد شم میگن صبا نون و خطکش میخوری😂😂 ...

چ‌بیشورن ولشون کن برات مهم نباشه خیلیم قد و بالای رعنایی داری تو خارج همه همبنجورین 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
حکمتی نداره عزیزم ژنتیک هستبرای چیزی ک خودتون نقشی تو انتخابش نداشتین غصه نخورین

دخترخاله هام پدر و مادرشون قد کوتاهن از پدر و مادر من کوتاه تر ولی دختراشون ۱۷۰ تا ۱۸۰ هستن 

چه اشتباااهی کردم به دنیا اومدم ...!

چی؟

منم قدم اندازه شماست

میگم در این حد ک استارتر میگه هم داغون نیستیم

اکثر دخترا الان قدشون همینه ریزه پیزن 

من بین دوستام دو سه تاییشون قدشون بلنده وگرنه بقیه معمولین و تفاوت خاصی باهم نداریم

چ‌بیشورن ولشون کن برات مهم نباشه خیلیم قد و بالای رعنایی داری تو خارج همه همبنجورین

فداتشمم 

اره خب ولی دیگ .. هرجور باشی این مردم مسخره میکنن پارتنرم خیلی دوسم داره و هروقت بگم ای کاش قد کوتاه بودم میگ اصلا نگو تو خیلی خوبی مثل مدلای خارجی خودشم ۱۹۳ 😂😂 بعد میگ اگ قد کوتاه تر بودی دیگ  پیدات نمیکردم ک😂😂

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم