2777
2789
عنوان

واقعا چه حکمتی در این قضیه اس که بعضی از ماها باید قد کوتاه باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 62 پست
خدایی ۱۸۰ ایی؟ بابا مامانت چندن؟

بخدا 🥲🥲 مامانم ۱۶۸ بابام ۲ متر ولی خب من اصلا ندیدمش و فوت شدن داداشمم ۱۲ سالش بوده خیلی قد بلند بوده بابا و برادرم فوت شدن ندیدمشون

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من پس چرا با قد ۱۵۰, ی پسره با قد۱۸۷ بهم پیشنهاد رابطه داد ولی

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
من ۱۵۷ و خیلیمم راضیممم بخاطر قد و وزن و صورتم و رنگ پوستم و مدل موهام کلا شبیه عروسکام ازین جهت خیل ...

دیگه در این حدم داغون نیستیم:/

من بین دوستام قدم کاملا طبیعیه اکثرا همین اندازن غیر از چندتاشون

بخدا 🥲🥲 مامانم ۱۶۸ بابام ۲ متر ولی خب من اصلا ندیدمش و فوت شدن داداشمم ۱۲ سالش بوده خیلی قد بلند ب ...

آها خدا رحمتش کنه 💔 

همونه پس ژنتیکیه

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
آها خدا رحمتش کنه 💔 همونه پس ژنتیکیه

فداتشم عزیزم ممنون❤️‍🩹

اره عزیزم 😅 ولی خب خیلی مسخره میکن هرجا رد شم میگن صبا نون و خطکش میخوری😂😂 یا خیلیا بیتربیتن میگن خطکش شیاف میکنی انقدی😂😂🥲🥲 ولی دیگ میخندم خودمم عادت کردم 

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم
مانتو لباس چه سبکی میپوشید

همه نوعععع میپوشم هنوز ی پالتو بلندهم دارم با نیم بوت میپوشم خیلیییم بهم میاد بخصوص رنگشششش خلاصه ک خیلی راضیمممم😍

افراد زیر ۱۸ سال تو هیچکدوم از تاپیکای من شرکت نکنید مرسی