2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

افتضاح یه شهر سوخته اونم بهترین شهرش هنوز هم ادامه داره همه تخلیه کردن کل دنیا پخش شده

اونو می‌دونم ناراحت شدم 

ولی چه چرت و پرتا رو بهم ربط میدن بعضیا 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️

به گزارش بی بی سی، آتش‌سوزی‌های جنگلی در غرب آمریکا پدیده تازه‌ای نیست اما دانشمندان می‌گویند تغییرات اقلیمی که بشر عامل آن بوده است، منجر به تغییر الگوهای آب‌وهوایی و خلق فاجعه‌های مرگبار و زیان‌آور زیست‌محیطی شده‌اند.

آخه خبر گذاری خودش گفته چنین اتفاقی بی سابقه هست

آره تو آمریکا معمولا تو جنگلا آتیش میگیره ولی این دفعه تو بهترین و گرون ترین شهر جهان هیچکس فکرشو نمیکرد ولی دلیلی نداره بخاطره کارما باشه

متاهل

تازه میگن یسریا هم این وسط دارن از خونه هایی که تخلیه شدن دزدی و غارت میکنن

مردمشون فقط میتونن خودشون رو نجات بدن خونه معروف ترین سلبریتی های جهان تو همون کالیفرنیا بود تو آتیش جزغاله شد

متاهل

تازه میگن یسریا هم این وسط دارن از خونه هایی که تخلیه شدن دزدی و غارت میکنن

بابا دیگه آتش سوزیه کی جرئت می‌کنه وارد بشه دزدی کنه 😑

مردم خودشون همه چیشون گذاشتن فرار کردن چون آتش سرایت کرده و دیگه بالاخره که سوخته نیست 

مردمشون فقط میتونن خودشون رو نجات بدن خونه معروف ترین سلبریتی های جهان تو همون کالیفرنیا بود تو آتیش ...

آره همینو میگم حالا دزد هم ببره چه فرقی به حالشون داره ، دزد نبره آتیش میسوزونه

اگه بخوایم بگیم آه و یا کارما عه پس آه کی مردم غ ز ه رو گرفته ؟ این یه بلای طبیعیه ممکنه همه جا اتفا ...

مردم غزه درحقشون ظلم شده مردم آمریکا خدا براشون فرستاده این یه درس عبرته مثل قوم لوط