2777
2789

بخاطر مردم غزه هست و خدا این کار کرده 

مگه میشه از بهترین شهرهاش با این همه امکانات یه شهر کلاااا آتش بگیره 😳 

خیلی عجیبه آخه گرون ترین شهر جهانم هست و به طوررر افتضاح همش سوخته 

بچه ها منم حس میکنم این اتفاقی نیست اونم تو زمستون و با این همه خفن بودن شهر هنوز نمیتونن خاموش کنن

چه چرت و پرتا 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه بلاخره از هر دست بدی از همون دست میگیری 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

الان تو خیابون راه بری یه دختر با موهای صورتی و خرگوشی هم ببینی ملت میگن الله اکبر اخرالزمان شده

هرچی بشه اینا به اخر زمان ربطش میدن

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
هرساله خیلی از جاهای دنیا زلزله میاد سونامی میاد سیل میاد آتش سوزی میشه چ ربطی ب غزه داره

درسته ولی این گرون ترین شهر و پیشرفته بود مگه میشه همش بشه زغال 😑😑 به چیزی پشت پرده هست انگاری 

افتضاح یه شهر سوخته اونم بهترین شهرش هنوز هم ادامه داره همه تخلیه کردن کل دنیا پخش شده

بهترین شهرش نیست 

همیشه تو امریکا آتش سوزی هست به خاطر جنگل های بزرگشه که آتیش میگیره و بعد به خاطر باد و طوفان خیلی سریع گسترش پیدا میکنه به همین خاطر نمیشه خاموشش کرد

خیلی از سالا اتفاق میفته سرچ کنی میبینی