2777
2789

عزیزان من خودم راستش هیچوقت ماسک خانگی استفاده نکردم و پیشنهادم همیشه سرمای مختلفو روتین پوستیو ایناست نمیگم بده اتفافا چیزهای طبیعی بی ضررن و با خاصیت ولی حوصله نداشتم هیچگاه،،و تجربه ای ندارم،،این سوالو یکی از دوستانم اصرار داشت بپرسم،،دنبال راههای خونگی برای روشن شدن پوستش هست و تعریف ماسک سدر و ماست شنیده خواستم بدونم واقعا تاثیر داره براش؟و اگر شما پیشنهادی داشتید اضافه کنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هفته ای دو بار ، بزن تا روی صورت خشک بشه بعد بشور باید مدتی استفاده کنی تا نتیجه بگیری

ممنونم دوستم کنارمه و اصرار داره بپرسم سرمای ویتامین سی تاثیر خوبی دارن ولی خب ب ماسکای خونگی بیشتر اعتقاد دارن

ویتامین سی برای پوست چرب باعت جوش زیرپوستی میشه من اصلا استفاده نمیکنم

اره یسری پوستا حساسه و باعث جوش میشه ولی خیلی از پوستارو میسازه من خودم استفاده میکنم برند اوردینری و خیلی راضیم