2777
2789
عنوان

چی برای خونمون بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 40 پست
میخوای عکس ظرف هایی که داری رو بفرست منم بفرستم نظر بدیم که کدوم خوشگلتر و با ارزش تره همون رو تکمیل ...

من مامانم اصلا با سیاست نبوده بلورم اصلا برام‌نگرفت خودم کلی جایزه گرفتم بلور همونا رو دارم الان عکسشو گوگل پیدا میکنم میفرستم 

میخوای عکس ظرف هایی که داری رو بفرست منم بفرستم نظر بدیم که کدوم خوشگلتر و با ارزش تره همون رو تکمیل ...

https://www.google.com/search?q=%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA+%D8%AE%D9%88%D8%B1%DB%8C+%D8%B7%D9%84%D8%A7%DB%8C%DB%8C+&client=ms-android-samsung-ss&sca_esv=5eec4df861aac159&udm=2&biw=384&bih=726&sxsrf=ADLYWIJvLaKD7HcFIlyLZyFEJvNy21VaYQ%3A1736503567238&ei=D_GAZ8edDuPtkdUPkZrvkAY&oq=%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA+%D8%AE%D9%88%D8%B1%DB%8C+%D8%B7%D9%84%D8%A7%DB%8C%DB%8C+&gs_lp=EhJtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1pbWciH9i02qnZhNin2Kog2K7ZiNix24wg2LfZhNin24zbjCBIAFAAWABwAHgAkAEAmAEAoAEAqgEAuAEDyAEAmAIAoAIAmAMAkgcAoAcA&sclient=mobile-gws-wiz-img#imgrc=VBq2Gr7lu3XmkM&imgdii=tKDgV-uengAgaM

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

https://www.google.com/search?q=%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA+%D8%AE%D9%88%D8%B1%DB%8C+%D8%B7%D9%84 ...

اینا خوشگلن ولی خواستی کریستال بخری میتونی از اون لب طلایی ها البته اگه هست بخری کنارش از همینا بذاری ست بشن

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
این طلایی هاست ولی حس میکنم ارزونن استفاده نمیکنم همونجور دکور موندن

ببخشید شما ساکم تهرانی؟

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

وایی من شیرینی خوری اینو دارم

عکسه اومد برات ؟ نت من مشکل پیدا کرده انگار 

اینا رو واسه چی استفاده کنم من حتی نمیدونم واسه چی باید استفاده کنم واسه میوه که کوچیکن واسه شکلات خوبه؟

اینا خوشگلن ولی خواستی کریستال بخری میتونی از اون لب طلایی ها البته اگه هست بخری کنارش از همینا بذار ...

لب طلایی کریستال فنجون ۱۲ تا دارم ولی هر چی گشتم بقیه ستشو پیدا نکردم 

نمیدونم من بین چوبی و کریستال‌موندم بیشتر کریستال دوست دارم ولی چون نمیتونم کامل بگیرم به دلم نیست

کریستال همیشه مُده، کم کم بگیر یدونه یدونه

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

ببخشید نتم خیلی ضعیفه ولی دوس دارم عکس بفرستم نظر بدین

اسی منم استکان های خوشگل چایی خوری دارم یکیش دهانه اش مربعیه انقد خوشگله ولی فقط یه دستشو دارم بعدا هرچی گشتم گفتن دیگه از اینا تولید نمیشه 

بعد یه مدل گرد شبیه اونو دارم بعد باز یه مدل از این استکان قدیمی ها دارم هرکدوم جدا جدا و کمن مهمون اومدنی دو سه دست کامل ندارم واسع پذیرایی دلم میخواد از اونا پیدا کنم ولی پیدا نمیشه

دقیقا واسه من مادربزرگم تیکه تیکه خریده بود بعد هم موقع جهاز خریدن زیاد پول تو دستمون نبود چیزای گرو ...

چقدر شبیه همیم منم همینجورم عید میمونم تو چی بزارم که شیک باشه