2777
2789
عنوان

مادرشوهرت چیکار کرد که از چشمت افتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 65 پست
حق داره؟؟؟ من پسر دارمعروسم بکارت نداشته باشه ولی خانوم ومهر بون و اخلاق دار باشه و پسرم دوشت داشته ...

طفلی پسرت

من خودم آدم سخت گیری نیستم ولی مهمه بعضی چیزا

یعنی شما حاضری دختری که رابطه جنسی داشته وبکارتش رو از دست داده رو با پسرت ازدواج کنه!

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه😭💔

خدا به دلت صبر بده 

خدا ارشون نگذره

منم زایمان کردم پسرم رغت ان ای سیو یه زنگ نزدن 

۷ روز با بخیه یه پام خونه یه پام ان ای سیو همسایه تو یه ساختمونیم یه زنک نزدن 

برگشتیم مرخص شد اومدن دیدم رفتهه پیرزن کل صورتش ژل و تزریق کرده(مذهبیه و چادری اصلا قرتی نیست) دیگه از اون روز تا الان که پسرم ۴ ماهشه نه در خونمو زدن نه کمکم کردن نه حالمو پرسیدن نه آب دستم دادم نه پسرم که نوه خودشونه دیدن هیچ مشکلی هم نداشتیما

خدا لعنتشون کنه 

تو هم فراموش کن 

دل پسرت میشکنه مامانش اینطوری غصه بخوره

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

اینکه توقع داشت تمام محبت و توجهی که از شوهرش نگرفته رو از پسرش بگیره یه رفتارایی داره انگار با من در رقابته انگار اون زن اوله من زن دوم من باردار شدم این ویار می‌کرد دم به دقیقه سفارش میداد هی میگه فلانی (همسرم) فلان چیز و برام خرید فلان کار و برام کرد طفلی فلان چیز برام خرید نخوردم هی جلوی من ادا اصول در میاره دم به دقیقه میگه به فلانی بگم اینجوری کنه اونجوری کنه فلان چیز و برام بخره یه نوکر بیست چهارم در خدمت میخواد دو تا تخم مرغ هم از سر کوچه نمیره بخره 

راضی نیست شوهرم یه نصف روز خونه پیش من بمونه

واضحه

چرا باید با این کار دل عروسمون وبشکنیم

اگر اعتماد نداشتیم نمیرفتیم سراغ دختر مردم

من این طرز فکر ونمیپسندم

من تو دوران عقدم برای یکی ازدوستام مشکلی پیش اومد به همین خاطر استرس گرفتم رفتم گواهی گرفتم اما شوهرم وقتی فهمید کم بود شهرو بهم بریزه که من مگه اعتماد ندارم مگه بی غیرتموفلان

واقعا کاراشتباهیه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
طفلی پسرتمن خودم آدم سخت گیری نیستم ولی مهمه بعضی چیزایعنی شما حاضری دختری که رابطه جنسی داشته وبکار ...

آره 

انسانه دیگه پیش میاد

از کجا معلوم پسرم کاری نکرده باشه تو مجردیش؟

حالا بکارت داشت اخلاق نداشت خون به دل پسرم کنخ خوبه؟

هزار خوبی داشته باشه ولی یه خطایی کرده باشه تو مجردیش چرا نگذریم  و نبخشیم و مانع خوشبختیش بشیم؟

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

واضحه

شما چرااینقد مووودیه فازتون .توی تاپیکاتون ک فرمودین پسر باید خرج آوردن واس خونه رو کم کم یاد بگیره و دخترا چرا باید از نه سالگی کارخونه کنن اما اینجا برعلیه زنایید.شاید بخاطر تحت فشار قرار گرفتنتون اینقدر تفکراتتون متحجرانه شده .هر دختری مث هرپسری ممکنه روابطی داشته باشه و دچار این اتفاق شه حتی بخطا ما حق نداریم بکارتو داله برقدیسه بودن یه دختر بذاریم چون عذر میخام خیلیا از ع.قب اتوبانن از ج.لو کیپ .واس شمای مادرشوهر آینده دارم میگم اینو ک بدونید وملاک قرار ندید .

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
اینکه توقع داشت تمام محبت و توجهی که از شوهرش نگرفته رو از پسرش بگیره یه رفتارایی داره انگار با من د ...

فکرکنم هوو داشتی راحتتر بودی😂😂😂

البته دورازجونت هیچ موقع برات پیش نیاد

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
چرا باید با این کار دل عروسمون وبشکنیماگر اعتماد نداشتیم نمیرفتیم سراغ دختر مردممن این طرز فکر ونمیپ ...

خب قبل عقد چک میکنن دیگه عزیزم که جنس بنجل به پسرمون نندازن

بعد عقد دیگه ناموس ما محسوب میشه وحتی دور از جونش ضایعه نخاعی هم شد رو چشم من جا داره.

خب قبل عقد چک میکنن دیگه عزیزم که جنس بنجل به پسرمون نندازنبعد عقد دیگه ناموس ما محسوب میشه وحتی دور ...

تو یا مردی یا زن ستیز باهات دوست ندارم حتی هم کلام بشم

لحنت خیلی بی ادبانه وتوهین امیز جنس بنجل😏

شما چرااینقد مووودیه فازتون .توی تاپیکاتون ک فرمودین پسر باید خرج آوردن واس خونه رو کم کم یاد بگیره ...

شما این اخلاق  پلشت آتو گرفتن وسواستفاده کردن از تاپیک قبلی هارو رو لطفا بزار کنار 

بعدم بکارت جریانش فرق داره 

قبل عقد باید چک بشه منتهی مسعولیت های زندگی رو بله هنوزم میگم دختر خونه حق نداره چون دختره کار کنه پسر چون پسره دست به سیاه وسفید نزنه

کار کردن با بکارت تفاوت داره

ضمن اینکه خب مقعدم قابل بررسی هست

مادرشوهرم زنه خوبیه فرشته ب تمام معنا ولی من اذیتش کردم از خونه مون بیرونش کردم

🙄🙄🫥

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

خدا به دلت صبر بده خدا ارشون نگذرهمنم زایمان کردم پسرم رغت ان ای سیو یه زنگ نزدن ۷ روز با بخیه یه پا ...

مرسی عزیزم🤍

ای بابا چه آدمایی پیدا میشن.. آدم میمونه چی بگه.. 

خدا پسر نازتو برات حفظ کنه عزیزم🤍

من پسر دوممو باردار شدم بارداری پر از ریسک 

مدام خونریزی، استراحت مطلقو.. 

حتی دوبار دکتر خیلی رک تو صورتم گفت بچت نمیمونه امکان نداره بمونه. مایی که دیگه تنها امیدمون همین پسرمون بود. 

من 4ماه خونه مادرم خوابیدم هیییچکدوم نیومدن ی سر بزنن، ی زنگ حتی نزدن. بعد که بچم صحیح و سالم بدنیا اومد شکر خدا مادرشوهرم اومد واسه من صاب بچه شده بود.

الانم هربار منو میبینه با گله میگه منکه سواد زنگ زدن ندارم شمارتم ندارم همش نگرانتون میشم. 

اون چند ماه حاملگی و اون روزای سختمون برات مهم نبود الان مهم شدیم؟؟؟ 

منم هربار میگه فقط لبخند میزنم الان 4ساله اصلا بهش زنگ نمیزنم. دیگه جایی تو دلم نداره.