2777
2789
فکر کنم دلیلش تو هر پسری متفاوته. من یادمه ازش پرسیدم که چرا ناراحت و عصبی میشه اونم گفت چون پسرا دو ...

عزیزم من پوستم چربه برای عروسی به نظرت پنکک بزنم رو کرمپودر؟ تا حالا نداشتم میخوام بخرم 

صورتمم منافذ داره یکمی ولی پرایمر هم میزنم

تو به تحریک فلک فتنه ی دوران منی 🦋 من به تصدیق نظر محو تماشای تو ام :) 

مردا غریزی دوست دارن دخترا رو شاد کنن و اینو نشونه موفقیت خودشون میدوننوقتی دختری گریه میکنه اونا ای ...

ببخشید ی سوال اگه یه دختری هیچ ذوقشو نشون نده چون خجالت میکشه و همیشه سرد باشه 

ممکنه بخاطر همین دلیل باشه پسره هیچی براش نمیخرخ یا کاری براش نمیکنه ؟ 

ولی ی وقتایی دختره خودشو لوس میکنه و دلبری می‌کنه پسره خیلی خوشحال میشه چون کم پیش میاد دختره اینجوری باشه  

(:A__•~•__M:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من پوستم چربه برای عروسی به نظرت پنکک بزنم رو کرمپودر؟ تا حالا نداشتم میخوام بخرم صورتمم منافذ ...

نه عزیزم بهتره روی کرم پودر پودر فیکس بزنی .

پنکک ها بعضیاشون چربن و بدتر پوستتون رو چرب نشون میدن یا میرن تو منافذ و آرایش کثیف نشون داده میشه .

پرایمر و کرم پودر و پودر فیکس بهترین ترکیبه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
ببخشید ی سوال اگه یه دختری هیچ ذوقشو نشون نده چون خجالت میکشه و همیشه سرد باشه ممکنه بخاطر همین دلیل ...

دقیقا همون طور که گفتین ذوق نشون دادن ، شادی کردن وقتی واسه تون هدیه میگیره میتونه تقویت کنه رفتارش رو

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
ببخشید ی سوال اگه یه دختری هیچ ذوقشو نشون نده چون خجالت میکشه و همیشه سرد باشه ممکنه بخاطر همین دلیل ...

دقیقا همون طور که گفتین ذوق نشون دادن ، شادی کردن وقتی واسه تون هدیه میگیره میتونه تقویت کنه رفتارش رو

فکر کنم دلیلش تو هر پسری متفاوته. من یادمه ازش پرسیدم که چرا ناراحت و عصبی میشه اونم گفت چون پسرا دو ...

ببخشید من ی سوال از ی کاربر دیگه پرسیدم میشه شمام جواب بدید 

گفتم اگه ی دختر ذوق یا خوشحالیش و نشون نده باعث میشه پسره زده بشه؟

دقیقا همون طور که گفتین ذوق نشون دادن ، شادی کردن وقتی واسه تون هدیه میگیره میتونه تقویت کنه رفتارش ...

آخه دختره نمی‌خواد خیلی به طرف محبت کنه میگم ک مگه اینکه لحضه آخر یکاری بکنه بعد پسره همین ی زره کار خیلی خوشحالش می‌کنه اینجوری چی این بده !؟

ببخشید من ی سوال از ی کاربر دیگه پرسیدم میشه شمام جواب بدید گفتم اگه ی دختر ذوق یا خوشحالیش و نشون ن ...

بله قطعا همینطوره قشنگم.

فرقی نمیکنه اون فرد پارتنر باشه یا خانواده یا دوست و ...

به هر حال هر آدمی وقتی کاری انجام بده و ذوق و خوشحالی طرف مقابل رو نبینه حالش گرفته میشه و احساس ناکافی بودن میگیره .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
خب خوشحالیش باید چ جوری باشه؟🥺😂

بستگی به شرایط داره . جواب هر کاری متفاوته .

تشکر با استفاده از جملات محبت آمیز و صمیمی . یه بغل یا بوسه هم میتونه جواب محبت باشه . یادآوری اون اتفاق و ابراز خوشحالی .

فکر نمیکنم این موضوع به دوست داشتن ربط داشته باشه.کلا حس انسان دوستی و وجدانشون ناراحت میشه از اینکه یه انسان دیگه رو در حال گریه ببینن.

من کلاس زبان میرفتم یه مشکل درسی واسم پیشم اومد با مدیر آموزشگاه داشتم حرف میزدم گریم گرفت آقاهه خیلی ناراحت شد سریع کارمو پیگیری کرد حل شد مشکلم

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️