2777
2789

من ۲۰ ساله ۱ ساله خونه دارم بعد میرم سرکار تو کافی شاپ ظرف میشورم و سفارش میبرم میارم اینم بگم چون همسرم ساعت کارش تا ۱۰ شب بود از صب منم خونه تنها بودم  دارم میرم سرکار وگرنه  اون اجباری نکرده میگه خودت میدونی  بنظرتون  دارم اشتباه میکنم؟؟؟؟ک میرم سرکار یا کارش بده شان و شخصیتم رو پیش شوهرم با این کاری ک میرم کم اوردم  بنظرتون کارش خیلی افتضاحه؟؟خونوادم میگن این کار خیلی افتضاحه با تمیزکاری منزل بقیه فرقی نداره  لطفا جواب بدین بدم استفا بدم؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ویتر چیه

سالندار

کسی که با مشتریا در ارتباطه

خلاصه میگم کار کردن خیلی خوبه

من خودم چند سال پیش به عنوان اولین شغلم

تو یه شعبه «هایدا» کانتر کار بودم(پشت پیش خون)

و بمرور کارام رو رشد دادم

بگرد دنبال کار ..‌بعدش بیا بیرون از این کارت

ولی تو خونه نشین

عادت های اتمی و اثر مرکب
آسیب نمیبینم ولی حرفای خونوادم روم تاثیر گذاشاه

خانوادتم به خاطره حرف فامیل و مردم از کارت راضی نیستن این که ظرف بشوری مشکلی نداره ولی بردن سفارش برای مشتری یکم ایراد داره یه وقت آشنا یا فامیل میبینه. اگر مجرد بودی باز مشکلی نداشت ولی اگر فامیل ببینه میگه دختر فلانی رفته شوهر کرده الان جلو مشتری ظرف میزاره و ظرف میشوره.