2777
2789
عنوان

پسر همسایمون

301 بازدید | 16 پست

این پسر همسایمون ی مدت منو میدید نگاه های عجیبی داشت وقتی مامان و بابام نبودن حال و احوال صمیمی تری داره اما وقتی کسی پیشم باشه اینطوری نیست اصلا سلامم نمیکنه بهم😐😐😐 تو خیابون هم میبینه ی وقتا زل میزنه بهم ی وقتا خودشو میزنه ب اون راه ک ندیده مارو😐

مامانشم جدیدا هی برامون چیز میز میاره دم خونمون مثل غذا و اینا فازش چیه پسره؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بوی خیار و شیرینی دانمارکی اومد😂😂😂

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل         گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک         

ی مدت دیه خواستگاری 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

😂😂😂😂

با بوی تافت و لباس نو😂😂😂😂😉😉

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل         گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک