2777
2789

همش احساس میکنم بدمزه غذا درست میکنم. اغلب پیشم خراب میشه غذا مثلا برنج شفته میشه . خورشت جا نمی‌افته و رقیقه.  تند میشه. نمیدونم چکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبق دستور گوگل درست کن عالی میشه.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......  دلارامی که داری دل در او بند،دگر چشم از همه عالم فرو بند...

باعشق وحوصله غذانمیپزی مواداولیه هم مهمه تازه باشه 

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

مثلا مرغ رو همیشه مزه دار می کنم که بو نگیره

ادویه های مناسب استفاده می کنم

مواد رو به نسبت مناسب می ریزم نه کم نه زیاد

دارچین و زعفران غذا رو خوشمزه می کنن

بعضی وقتا به جای روغن از کره استفاده کن خیلی جوابه

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

ادویه به اندازه بریز خورشت هاتم یه جوری شعله رو تنظیم کن تا آبکی نباشه قشنگ هم بپزه 

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم...