2777
2789
عنوان

شوهرم منو نمیبینه انگار

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 49 پست
عادی باش می‌دونی اومد چایی حاضر نباشه همون موقع بزار غذا رو بکش بشقاب ماستم با جاش بیار خودش بریزه پ ...

همین کارو‌ میکنم و بخاطرش خودم رو‌ب زحمت نمیندازم 

بخدا با دیسک کمر و‌ گردن انجام خیلی کارا سخته برام 

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

همین کارو‌ میکنم و بخاطرش خودم رو‌ب زحمت نمیندازم بخدا با دیسک کمر و‌ گردن انجام خیلی کارا سخته برام

دیگه بدتر تو همین جوریش نباید زیاد کار کنی سلامتیت مهم تره یا فیس و افاده این 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان که فکر میکنم میبینم نظرتون خیلی درسته من اصلا به این مطلب دقت نکرده بودم پدر مادرم خیلی بهش توپ ...

سه سال ازش بزرگتری ؟

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
چرا از خودش نمی پرسی 

چرا این جوری دوست نداری 

یکبار عرق کرده و موهای چرب سه روز نشسته لباس  درب و داغون ،غذا با دیگ روی میز بذار 

کیف ش رو ببره 

فقط بهش بگو قبل از سه روز به من اطلاع بده داری میای تا حموم نرم میکاپ نکنم 

تا پسند تو شم

دیگه بدتر تو همین جوریش نباید زیاد کار کنی سلامتیت مهم تره یا فیس و افاده این

بخدا دیسک امانم بریده اما ب عشق این ادم با سشوار سنگین موهام براشینگ‌میکنم 

پای گاز می ایستم براش سیب زمینی سرخ میکنم که دوس داره

چرا از خودش نمی پرسی چرا این جوری دوست نداری یکبار عرق کرده و موهای چرب سه روز نشسته لباس درب و داغ ...

بارها پرسیدم عزیرم جواب درستی نمیده یا میگه زیبایی در سادگیه 

بهش میگم خب مگه تو دوستی ندیدی من چ تایپی عستم چرا انتخابم کردی میگه اون مال اونموقع بود الان زن منی 

اره بااینکه برام سخته اما اینکارو خواهم کرد و تغیر رویه میدم 

خوشی زده زیر دلش دختری مثل شما ارزوی هر مردیه خودتو دست کم نگیر که پررو بشه

فدات بشم مهربونم 😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

خیلی سخته برام از نظر همه عالی باشم اما اونی که اصل کاریه س تخریب شخصیتی کنه و با رفتارش خوردم کنه

بچه ها ببخشید اینو روم نمیشد تو پست اول بگم اما الان میگم همسرم تو ۱ سال عقد حتی بهم دست نمیزنه ، یعنی میگه بهت حسی ندارم و برانگیخته م نمیکنی 

ی روز من از سرکار اومدم خونه بعد ۹ ساعت بیزون خونه بودن که خیلییی نامرتب و بهم ریخته و عرق کرده بودم ،. ایشون برای اولین بار بهم گفت الان بهت حس پیدا کردم و دلم میخاد رابطه داشته باشم باهات 😒😒😒

بارها پرسیدم عزیرم جواب درستی نمیده یا میگه زیبایی در سادگیه بهش میگم خب مگه تو دوستی ندیدی من چ تای ...

شایدم می‌ترسه همان طور که اون رو تحت تاثیر قرار دادی و جذبش کردی بقیه رو هم تحت تاثیر بدی 

یه ترس از دست دادن ت رو داره 

و اون جذابیت و کدبانوگری که بره تو چشم بقیه 

این بخاطر اوایل ازدواجه 

که فکر می کنه باید خیلی مواظبت باشه و از دستت نده 

کم کم تو روند ازدواج این گیر دادن ها کمتر میشه

شایدم می‌ترسه همان طور که اون رو تحت تاثیر قرار دادی و جذبش کردی بقیه رو هم تحت تاثیر بدی یه ترس از ...

نمیدونم بخدا 

خدا کنه عزیزم ب مرور زمان بهتر بشه واقعا دوران عقد برای من پراز تلخی داره میگذره و نکرانی بیشتر اینه که بعد عروسی بخاد بدتر کنه چون الان که هنوز نرفتم خونه ش اینجوره دیگه دم دستش باشم بخاد بدتر کنه