2777
2789
عنوان

دوستم قراره بیاد خونمون

196 بازدید | 14 پست

دوستم فردا قراره بیاد خونمون

از صبح تا غروب

اگه پیشنهادی واسه خوراکی یا تفریح دارید بگید لطفا 🙂

کاربری دست 27 نفر میباشد    

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فیلم دیدن، همو میکاپ کنین 

کیک یا دسر باهم درست کنین

صبح باهم میتونین برین پیاده روی حرف بزنین

خوراکی هم پاستیل و شکلات و چیپس و میوه اینا

ز غوغای جهان فارغ                 ‌‌                  ‌‌‌                      "دانش و آگاهی جزیره ای نجات دهنده در بین دریای وسیع جهل و نادانی‌ست"

من و دوستم می شستیم فیلم میدیدیم..

یا تو این اپ ها انلاین مافیا بازی می کردیم.. شیر کاکایو گرم میخوردیم

چقدر می چسبید

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

کیک یخچالی درست کن غذا هم لازانیا،قرمه سبزی و سالاد کلم یا اندونزی درست کن😍

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

تنقلات بگیر بچین رو میز چیپس پفک و بیسکوییت شکلات 

هرچیزی ک در توانته فراهم کنی و بچین رو جیز قبل امدنش 

اگه وسایل فست فودم داری چندتا فینگرفود درست کن 

دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤
طرز تهیه ش؟شیر بیسکوییت چوریه؟

دسر کارامل رو از سوپر مارکت بگیر روش طرز تهیه آش هست 

اما تو یک قاشق هم خامه بریز، و شیرش هم یه کوچولووو کمتر اون مقداری که گفته بریز 

آخرشم روش پودر شکلات یا قهوه الک کن

ز غوغای جهان فارغ                 ‌‌                  ‌‌‌                      "دانش و آگاهی جزیره ای نجات دهنده در بین دریای وسیع جهل و نادانی‌ست"

کیک یخچالی درست کن غذا هم لازانیا،قرمه سبزی و سالاد کلم یا اندونزی درست کن😍

کیک یخچالی خوبههه 😍

غذا رو قراره با هم پیتزا یا پاستا درست کنیم 😁

کاربری دست 27 نفر میباشد    
کیک یخچالی خوبههه 😍غذا رو قراره با هم پیتزا یا پاستا درست کنیم 😁

باهم دیگه هم درست کنین عالیه