2777
2789

خودش بردم یه لباس فروشی ک تخفیف زده بود 

سه تا برداشتم شد ۳ تومن گفت من حساب نمیکنم من  اون مانتو  خریدم ۱۵۰۰ برات گفت خودت حساب کن(من شاغلم ) 

این در حالیه ک پول داشت و حساب نکرد و کلا از فروشگاه رفت بیرون منم خودم حساب کردم و بعد ک رفتم بیرون بهش خیلی غر زدم و بد و بیراه گفتم ک ایشالا پولات خرج مریضی بشه ..دخترمم از ی طرف ی پیزی میخواست نخرید براش اونم اعصابمو خرد کرد 

شوهرمم انقد بد و بیراه به من و خانوادم گفت و لباسا رو پرت کرد بیرون ...خیلی ناراحت شدم..البته بعدش رفت آورد ...بنظرتون کی مقصره 

شاغلی بخر خودت دیگه 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وا 😐

بگو مردک برا بچت که خرج نمیکنی 

برای زنتم که چند دست لباس نمیخری 

دقیقا پولت کجات میره توکه داری و عرضه نداری برا خانوادت خرج کنی خب بیخود کردی زن گرفتی 

شاغل باشی که باشی اگه قرار بود پولتو خرج کنی و اون خرج هیچی تورو نده اصلا چرا ازدواج کردی 😐

بدون خواندن محتوای تاپیک خواستم با عنوان بگم مشکل از هر دو طرف 

با خوندن محتوای تاپیک ! 

وقتی رفتار اشتباهی می‌بینید 

دو حالت داره یا واقعا اشتباهه یا شما فکر میکنید اشتباهه! 

که با توضیح خواستن درست متوجه نخریدن و .. اون مانتو باید بشید ! 

فرض کنیم رفتار اشتباه بود و مقصر همسرت هستش ! 

شما چرا باید بهش بگید پولت خرج دکتر بشه 

این جملات از روی حرص هستش ولی وقتی طرف مقابل می‌شنوه 

این افکار میاد تو ذهنش ک ( بخاطر پول راضیه من مریض بشم و بیفتم و بمیرم این زن چطور میشه من و دوست داشته باشه و بخاطر پول من ، من و میخواد ) 

حالا در مقابل رفتار اشتباه شما باز رفتار اشتباه می‌کنه این شخص که ب شما و خونواده شما توهین می‌کنه 

در نتیجه هر دو اشتباه کردید ! 

تمام اینا بر میگرده به نداشتن سواد رابطه 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

ببخشید اسی وگرنه من هیچوقت نمیام تو تایپک دیگران این اینا بزارم ولی الان واقعا ابروم در خطره عکسم پخش شده تو اینستاگرام با نام کاربریم لطفا این تایپکمو گزارش بزنید بترکه لایک کنید صلوات میفرستمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/13423539/%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AE%D8%AF%D8%A7-%D8%B4%D9%88%D9%87%D8%B1%D9%85%D9%85%D9%85

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

میدونم الان با کامنتی که میذارم اینجا خورده میشم 

اما گلم ما توی زندگی شما نیستم که بخوایم نظر بدیم اگر کارهای خونه انجام میدی و مسولیت کارهای خونه فقط فقط بر عهدی شما هست از آشپزی بگیر تا شستو شو مرتب کردن خونه  پس وظیفه همسرتون هست که خرج شما تامین کنند از هر نظر  اما اگر در گارهای خونه کمک حالتون هستند باید دیگه  لباس اینجور چیزا رو خودتون بخرید

چ دلیلی داشت خودش ببره ولی خودش حساب کنه اگ خودتم پولت نیاز بود میتونستی اصلا نخری و بزنی بیرون ایطور خودش شرمنده میشد واقعا ناراحت میشم همین خودمم ی لباس با خیال خوش نمیشه خرید همش اولش قسمت میپرسم یا بخرم نگران هزینه ها بعدی هستم تو این اوصاع