2777
2789
عنوان

از وقتی ازدواج کردم شوهرم‌نمیزاره بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 1391 بازدید | 45 پست
8 ساعت نرماله از اون بیشتر زیادیه!!!بعدم میتونی نذاری بعد ظهر بخوابه که شبا بیشتر بخوابهینی انقدر در ...

فرقی نداره بعد از ظهرم نخوابه شبم نخوابه باز زود بیدار میشه

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول شوهر نمیزاره بخوابی بعدش بچت ...بعد بچه باید زود پاشی واسه مدرسش ولی شوهرت خواب کاملشو داره🤣

ابنم خوابش کامل نیستا کلا کم خوابه😂بخدا من سر خوابم خیلی حساسم نمیدونم چرا همچین میکنه

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
اصلا نه ساعت زیاد نیست کلا خواب کمتر از ۸ ساعت نرمال نیست

خودم احساس میکنم نرماله 🤷‍♀️

ما هم یه فامیل داشتیم ساعت ده شب می‌خوابید هما باید می‌خوابیدند حتی وقتی مهمون داشت ساعت شش و نیم ص ...

واییی😂

سرکار مگه نمیره ببخشید مگه شیشه میزنع انقد بیداره 🤣

کلا خانوادتا همه اینجورن و اینکه یه شب در میون خونس اصلا من نمیدونم این پسر چجور خودشو تامین کنه لامصب😂

ابنم خوابش کامل نیستا کلا کم خوابه😂بخدا من سر خوابم خیلی حساسم نمیدونم چرا همچین میکنه

حالا بزار بچه دار شی از سرشب میگه خوایم میاد بخاطر اینکه کمک نکنه

من قبل بدنیا امدن پسرم شوهرم تا پنج صبح بیدار بود یا فیلم میدید یا بازی میکرد 

الانم میشینه پی اس بازی کردن بعد اگه بچم گریه کنه میبینی صدا خر و پفش درامد 

بیدارشم کنم میگه من از صبح سرکار بودم خستم

دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤
اصلا نه ساعت زیاد نیست کلا خواب کمتر از ۸ ساعت نرمال نیست

کی گفته نرمال نیست؟؟؟

من ادمایی رو میشناسم که شب مثلا سه چهار ساعت میخوابن

از شمام سالم ترن 

8 ساعت برا مردم عادی کافیه

بیشتر از اون دیگه زیادیه 

من خودم 6 ساعت هم بخوابم میتونم بیدار بشم ولی 8 ساعت بهتره

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!