2777
2789

پریودم پاهام یخه سرم درد می‌کنه فکرای چرت پرت میاد سرم منفی بین میشم عصبانی میشم حوصله هیچکسو‌ندارم چنتا چیز گرمی بخش بگین که سریع بزنع بالا گرمایه بدنم بتونم انرژی بگیرم بلند شدم از روتخت 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دمنوش بابونه ، دمنوش به لیمو و بهارنارنج، دمنوش دارچین و زنجبیل، کاچی، چای هل و دارچین

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

واسه صبحونه تخم مرغ باخرما،یاعسل با تخم مرغ بخور،کاچی بخور،مغریجات،ارده وشیره،سه شیره بدنت گرم نگه دارحتما جوراب بپوش،همیشه رحمت گرم نگه دار،قبل پریودی رحمت وشکمت با روغن سیاه دانه یازیتون ماساژبده،قرص اهن بخور،گوشت گوسفندی،کبوتر،بلدرچین

واسه صبحونه تخم مرغ باخرما،یاعسل با تخم مرغ بخور،کاچی بخور،مغریجات،ارده وشیره،سه شیره بدنت گرم نگه د ...

حالا واقعا با روغن سیاه دانه ماساژ بدیم تاثیر داره ؟