2777
2789

یدونه لیسانس دارم و باید حتما ارشدش رو بگیرم اما کاری باهاش پیدا نمیکنم و اسفند ماه کنکورشه و بعد از اون میخوام یا آرایشگاه بزنم و برم دوره هاشو بگذرونم یا دوباره بشینم پشت کنکور و اینبار کارشناسیه مامایی یا تغذیه رو بخونم تا بتونم بعدش حداقل باهاش به مطب بزنم 

شما بودین راه اول که ارایشگاهه رو میرفتید یا راهه دوم که از اول دانشگاه شرکت کردنه؟ 

در ضمن درامدش برام مهمه و اینجوری نیست که دغدغه ی مالی نداشته باشم و البته بگم که مجردم 

نظراتتونو برام بنویسید مطمئنم با تدبیر نظر میدین و میتونه برام کمک کننده باشه نظراتتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرایشگاه که نگم بهت درآمدش عالیه به شرطی که توش موفق بشی تلاش کنی

من صفره صفرم هنوز کلاساشم نرفتم بنظرت اشباع نشده؟ 

یه جای خیلی کوچولو تو محله هم درامدش خوب میشه؟ 

خودت ارایشگری قشنگم؟ 

اگه بتونید هر دو رو به موازات هم هندل کنید بهتره

درسته ولی میترسم نتونم چون میخوام ارشد بگیرم باید پنجشنبه جمعه ها برم دانشگاه انشاالله اگه قبول بشم 

از اون طرفم بخونم برا کنکوره مجدد برا مامایی یا تغذیه و از طرفیم کارای ارایشگاهو انجام بدم 

ولی اگه بشه عالی میشه بقول شما 

کاش خدا توانشو بهم بده

من صفره صفرم هنوز کلاساشم نرفتم بنظرت اشباع نشده؟ یه جای خیلی کوچولو تو محله هم درامدش خوب میشه؟ خود ...

من آرایشگر نیستم گلم ولی فامیل داریم درآمدش عالیه چند تا کارگر هم داره زیر دستش من خودم به شخصه برگردم عقب آرایشگری رو انتخاب می‌کنم یه شغلی که هم  ازدواج کنی مادر بشی وقت برای هر دو کار و زندگی داشته باشی برای خانمی یه شغل نیمه وقت بهتره در آمدش هم که عالیه صفر صفر هم باشی بخوای شروع کنی به یادگیری و تلاش کنی سخت نیست پشتکار میخواد 

درسته ولی میترسم نتونم چون میخوام ارشد بگیرم باید پنجشنبه جمعه ها برم دانشگاه انشاالله اگه قبول بشم ...

نگران نباشید برای رسیدن به اهداف بزرگ تر باید بیشتر تلاش کرد

کاربر آقا 
من آرایشگر نیستم گلم ولی فامیل داریم درآمدش عالیه چند تا کارگر هم داره زیر دستش من خودم به شخصه برگر ...

اره کاملا حرفتو قبول دارم 

چون یه کوتاهی معمولی الان 400 شده

فقط من مشکلم اینه اونجایی که میتونم ارایشگاه بزنم یه ارایشگاه قدیمی تقریبا به فاصله ی ۵۰ یا ۱۰۰ متریش هست از این بابت دلسرد میشم میگم نکنه همه برن پیشه اون و روحیم بترکه و ضرر کنم 

با اینکه کارش زیاد جالب نیست اما قدیمیه و تو محل دیگه جا افتاده و میشناسنش