2777
2789

دیروز که با خواهرم دومین ماما رو رفتیم و هر دو تایید کردن بکارتم اسیب دیده 

خواهرم هیچی نگفت 

بهش گفتم چرا ازم نمیپرسی چیکار کردی 

گفت چون میدونم اونقدر ترسویی که جرعت همچین کارایی رو نداشتی 

من که دارم ترمیم میکنم 

اما هیچوقت این روزا رو یادم نمیره 

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب من میپرسم چیکارکردی

نمیدونم 

میدونستم که دو تا ماما نمیرفتم ببینم قضیه چیه 

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

خب چرا آسیب دیدی؟

بخدا نمیدونم 

بخاطر وسواس فکریم رفتم ماما تا خیالم راحت شه 

بهم اونجوری گفتن 

رابطه خود ارضایی داشتی؟

اصلا 

همیسه هم رعایت میکردم 

بخاطر وسواس فکریم و اینا رفتم 

دوست دارم برم پزشک قانونی ولی شهرمون کوچیکه همه اشنات

فقط خواهرت 😂👩‍🦯🤘

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️