2777
2789

بچه هم داره

عاشق ی پسره شده همکارشه

پسره خیلی مخه میگه تو محل کارشم همه عاشقشن انقدر ک خوش اخلاقه رتبه ۱ کنکوره الانم رفته شرکت دیگه مدیر شده

دوستم بهش علاقه مند شده رفنه بهش گفته اونم گفته اگه مجرد بودی قطعا شک نمیکردم تو انتخابت اما الان نمیتونم 

اطرافیانت منو نمی‌پذیرن اه شوهرت منو میگیره تکلیف بچه ت چی میشه 

میگخ خیلی دوست دارم ولی...

دوستمم مدام اصرار کرده قرار شده پسره ۱ هفته قشنگ فکراشو کنه 

بهشم دیشب پیام داده اگه من جوابم نع باشه بازم طلاق میگیری؟؟؟

دوستمم گقته اره 

میگه جدا میشم بعد ۱ سال ازدواج میکنم باهات کسی متوجه نمیشه از قبل عاشق هم بودیم

بعد شوهر این دختره هم ب شدت مهربون و خوب و دست و دلباز و عاشق

بهش میگم نکن شوهرت خوبه میگه پس من چی 

من عاشق شدم دلم رفته براش

میگه تو خودت عاشق شوهرت بوری ازدواج کردی منو نمیفهمی من نه

جالبه با شوهرش دوستم بوده ولی بازم میگخ دوسش ندارم 

بچه ها نمیدونم چیکار باید کنم مصممه 

شما بگین چیکار باید کنم نگین چیکار داری دوست صمیمته میخوام کمکش کنم

تنم داره میلرزه😭😭😭 امروز صبح بهم گقت اینارو

۴ ماهه عاشقش شده

با هرزه ها دوست نشین دوست مقدسه

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تابلوئه وقتی طلاق گرفت میره با پسره اما پسره هم ولش میکنه

بهش بگو یه مدت از پسره دوری کن، موبایل اینستا عکس سر کار

شده از کارش بیاد بیرون تا دیگه پسره رو نبینه

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

نمیشه گفت دوست ادم بدیه صرفا احساساتی شده یا به هزارو یک دلیل دیگه ای که ما نمیدونیم این مشکل تو زندگیش قرار گرفته

ولی بهش بگو به خودت بیا برات داستان میشه خیلی خیلی از کسایی که تو متاهلی عاشق یکی دیگه شدن اولاش خوب بوده ولی بعدش پشیمون شدن ک چرا سر خونه زندگی خودشون نموندن

من دوتا دوستم هرزه بودن کات کردم. احساس خیلی خوبی دارم

کار درست همینه

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

هیچ کاری ازدستت برنمیادهرچی هم بگی دوستت بیشترلج میکنه فقط اگه تونستی بفرستش مشاوره بگوبرو تابعدا پش ...

حتی ممکنه بگه حسودی می‌کنی بهم!

فکر کن. آخه هرزگی حسادت داره

بدون ذره ای طلا؛ زیبا و پایدار تا ابد 🫶 کوروش

اه چ حس بدی گرفتم از دوستت

من بودم ب جات قطع رابطه میکردم باهاش خیلی هم واضح دلیلشو میگفتم ک بخاطر این دیگ نمیخام ببینمت 

ایییییی چندششششش

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاطفه شونم♥️🫶🏼