2777
2789

کاش منم ذاتم مث خود عوضیش بود میتونستم بهش خیانت کنم تا بفهمه چه درد بدیه ولی نمیتونم یعنی نمیخام ک بتونم من ذاتم درست مثل اون کثیف نیست  من سر سفره حلال بزرگ شدم نمیتونم خیانت کنم پس اون چرا اینکارو بامن می‌کنه آخه گناهم چیه مگه😓😓😓😭😭😭😢😖🤧🥺🤷🏻‍♀️

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به روزی میرسه به خاطر کاری که نکردی به خوت افتخار میکنی

اونکه آره همین الانشم خوشحالم که اونطور زنی نیستم تو محل کارم پر از جنس مذکر ولی من حتی سر بلند نمیکنم ببینم کی کنارمه اونوقت این بی لیاقت عوضی اینجوری...😖😖😢😭😭

چ جوری فهمیدی خیانت در چه حدی بوده

در حد پیامکش رو من فقط دیدم دیگه نمی‌دونم حضوری هم رفته یا نه خدا می‌دونه 😓😓

در حد پیامکش رو من فقط دیدم دیگه نمی‌دونم حضوری هم رفته یا نه خدا می‌دونه 😓😓

خدا لعنت کنه هر کی خیانت کنه .

ب روش آوردی چی گفت 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
خدا لعنت کنه هر کی خیانت کنه .ب روش آوردی چی گفت

آره اکانت تلگرامشو نصب کردم رو گوشیم دیدم میره گروه همش با دخترا حرف میزن ب یکیش نوشته بود قصدم ازدواجه عکستو بفرست مامانم میخاد ببینه منم رفتم نوشتم من مادرشم

آره اکانت تلگرامشو نصب کردم رو گوشیم دیدم میره گروه همش با دخترا حرف میزن ب یکیش نوشته بود قصدم ازدو ...

بعدش دید من متوجه شدم از گروه اومد بیرون زنگ زدب گوشیم گفتم خیلی بی ذاتی تو‌درست بشو نیسی ذاتت خراب باشه درست نمیشی هیچوقت😭😭😭گفت آخه حوصلم سر رفته بود 😏😒

بعدش دید من متوجه شدم از گروه اومد بیرون زنگ زدب گوشیم گفتم خیلی بی ذاتی تو‌درست بشو نیسی ذاتت خراب ...

درکت میکنم منم ازون وقت ک فهمیدم رفته تو سایت صیغه پروفایل درست کرده و خودشو مطلقه جا زده از نظرم  مرد برا همیشه ولی ب روش نیاوردم حروم زاده ...هر جور اذیت و بدی وجود داره داشت همینو ندیده بودم ک فهمیدم چقدر کثیف و پسته

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک