2777
2789
عنوان

اگه که داداش

80 بازدید | 10 پست

واسه وام ضامن تون نشه شما چکار می کنید

خیلی ناراحتم

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید نخواد ضامن بشه!

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل         گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک         

شاید نخواد ضامن بشه!

چرا نخاد؟

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
چرا نخاد؟

چون اونی که وام میگیره اگه اقساطش رو به‌موقع پرداخت نکنه برای ضامن مشکل به‌وجود میادو حتی ضامن باید اون‌رو پرداخت کنه و میتونه به اعتبار بانکی ضامن آسیب برسونه

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل         گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک         

چون اونی که وام میگیره اگه اقساطش رو به‌موقع پرداخت نکنه برای ضامن مشکل به‌وجود میادو حتی ضامن باید ...

نه خودم کارمندم

دم داداشم گرم بخدا هرموقع ازش پول خواستم بهم داده و پشت بندش بهم گفته اگه باز خواستی بگو بزنم برات.

قدرش بدون

قدرش بدون

اره بخدا الان شوهرم بهش۷میلیون بدهکاره گفته بودیم دو روزه بهت میدیم.  چند وقت پیش بهم زنگ زد فکر کردم براپولش زنگ زده جواب دادم گفت خدابیامرزه مادر بزرگ امیر رو.......مامان بزرگ شوهرم فوت کرده .بعد بهم گفت امیر پیشتع گوشی رو بده گفتم خونه نیس گف باشه زنگ زده بودم بهش تسلیت بگم 😅

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!