2777
2789
عنوان

خانما بیایید کمکم یه اشتباهی کردم رلمو به گریه انداختم 💔😑

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 42 پست
بنظرم منتظر بهونه بود میتونست راحت بگه ناراحت شده نه اینکه همون اول بگه من دیگه ادامه نمیدم

آخه میدونم الانم ک گفت دیگه ادامه نمیدم الکی میگه دوباره شب میخواد بهم پیام بده عشقم کجایی.. الان از این ناراحتم ک اینقدر حالشو بد کردم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط منم که کنجکاو شدم اشتباه یه سال پیشش چی بود یا شمام کنجکاوین؟

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
بعدا بش؟بگو از بس دوستت دارم روت حساس شدم وگرنه برام مهم نیوذ وگرنه تو که میدونی همه زندگیمی😅

همینا رو الانم گفتم ولی حالش خیلی بده سین میزنه جوابمو نمیده.. اصلا سابقه نداشت این کارش

😅😅😅بخدا هیچی تو این رابطه ها نیسسنتو دیدماز سر دلسوزی میگم حیف عمر

من 18سالمه رل داشتم و اومد خواستگاری الانم نامزدیم خداروشکر رابطمونم خوبه...پس اگه شما شکست عشقی خوردین یا رابطتون خراب شده دلیل نمیشه بقیه همشون اینطور باشه

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲18سالمه عاشق پیشرفتم همین:)