2777
2789
عنوان

باورم نمیشه با یه کوتاهی مو آنقدر قشنگ شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1133 بازدید | 99 پست
ابرو که برا من خیلی تاثیر داشت یعنی هر سری پر بشه تمیزش کنم کلی تغییر میکنم جراحی بینی هم که خیلییی ...

صورتمو اصلاح کردم اصلا تغییر نکردم 

ولی دس نزدم ب ابرو 

میخوام یکم بردارم زیرشو میگم نکنه شبی زنا شم 

🥲🥲🥲🥲
منم دلم میخاد بزنم ولی میترسم

منم خیلی دلم میخواست چتری بزنم ولی میترسیدم چهار سال پیش یهو به سرم زد رفتم موهامو کاملا پسرونه زدم این یکی ام زد به سرم رفتم خودم زدم نتیجه خوب بود😂😂😂توام بزن به دریا😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای دقیقا منم رفتم زدم تابستون تا پایین گوشمانقد خوشگل شده بودممممهر روز میرفتم جلو آینه میگفتم من چ ...

ای جانننننن😅🥰🥰

منم الان همینم همش میرم جلو اینه میگم ولی خدا چی آفریدی خیلییی گوگولی شدم انگاررر😂😂

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

اسی دوباره میزاری

چی رو گلم؟

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

ای جانننننن😅🥰🥰منم الان همینم همش میرم جلو اینه میگم ولی خدا چی آفریدی خیلییی گوگولی شدم انگاررر😂 ...

میشه عکسشو بزاری فقط اگه دوست داری صورتتو خط خطی کن 

کاربری دست دو تا دوست 

من اتفاقا موهام بلنده سنم کمترمیزنه بعدابروهامم جدیدا دخترونه برمیدارم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
ای جانننننن😅🥰🥰منم الان همینم همش میرم جلو اینه میگم ولی خدا چی آفریدی خیلییی گوگولی شدم انگاررر😂 ...

اره واقعا خیلی خوبه

رنگم بکنییی موهای لختتت واییییی😍😂

من شرایط رنگ ندارم متاسفانه 

صورتمو اصلاح کردم اصلا تغییر نکردم ولی دس نزدم ب ابرو میخوام یکم بردارم زیرشو میگم نکنه شبی زنا شم

باید خیلی اصولی برداری 

من ابرو هام رو یه سری یکی برداشت خیلی زنونه شد ولی بعد اون خودم برمیدارم زیرشون یکم تمیز میکنم و قیچی میزنم یکم زیاد کادری نمیکنم 

میشه عکسشو بزاری فقط اگه دوست داری صورتتو خط خطی کن

عزیزم گزاشتم میگه باید تایید بشه بعد منتشر میشه 

من اتفاقا موهام بلنده سنم کمترمیزنه بعدابروهامم جدیدا دخترونه برمیدارم

دیگه هر کس به جوریه دیگه 

منم ابرو هام دخترانه اس کاملا البته خودم سنم کمه 

موی بلند برام تکراری شده بود الان خیلی گوگلی شدم انگار 😅