2777
2789
عنوان

باورم نمیشه با یه کوتاهی مو آنقدر قشنگ شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1071 بازدید | 97 پست
مورد امنیته احتمالا میرسن مردم با دیدن چشات دستاشونو. ببرن یا غش کنن😝😅😏

ای بابا خجالت ندیدن دیگهههه😂😂

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه روست دارم سنم بیشتر باشه دخترم خالم یه دکتر تو تهران رفته بود میگفت حتی ۲۵ سالگی خیلی بهتره ولی ت ...

ن دیگه ۲۵ دیره اونوقت همه دماغتو تا آخر عمر تو ذهنشون دارن همش مقایسه میکنن تغییراتتو

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
منم دقیقاااا😂😂مطمئنم بینیمون و عمل کنیم خیلییییی خوشگل میشیم

اره به نظرم هم قیافم خیلی کیوت میشه چون صورتم ریز نقشه بینیم قوز کمی داره اینو درست کنم عالی عالی میشه 😂😂

ایشالا یه عمل خوب داشته باشیم هردومون😂😂

وای واقعا مو تاثیر داره آبرو رو نمیدونستم یعنی یکم زیرش تمیز کنم فرق میکنم ؟منم میخوام دماغم عمل کنم ...

ابرو که برا من  خیلی تاثیر داشت 

یعنی هر سری پر بشه تمیزش کنم کلی تغییر میکنم 

جراحی بینی هم که خیلییییی زیاد تاثیر داره 

مدل مو هم تاثیر داره 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

ن دیگه ۲۵ دیره اونوقت همه دماغتو تا آخر عمر تو ذهنشون دارن همش مقایسه میکنن تغییراتتو

نه من کاری به بقیه ندارم واسه خودم دوست دارم تغییر کنم ولی خوب میگم همون ۲۱ اینا بهترینه برا من دیگه تا ۲۵ تحمل ندارم 

اره به نظرم هم قیافم خیلی کیوت میشه چون صورتم ریز نقشه بینیم قوز کمی داره اینو درست کنم عالی عالی می ...

انشالله عزیزمممم

پیش به سوی خوشگلیییی😅

من موهام خیلی کوتاه کردمخیلی خیلی زشت شدمبهم نیومد

تا کجا کوتاه کردی مگه؟

منم دلم میخاد بزنم ولی میترسم

منم جلوش رو چتری بلد زدم و میاد بهم