2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هرکی مسخرت کرد محکم بزن توی دهن گشادش

من 30 سالگی فهمیدم عاشق آشپزیم! اگر انقدر توی مغزمون نمیکردن که فقطو فقط درس بخونید خیلی زودتر علاقمو پیدا میکردم و چه بسا الان برای خودم یه سرآشپز حرفه ای شدم بودم!

کار خوبو خواهرم کرد که محل سگ به حرف هیچکس نداد و رفت سراغ خیاطی

همه اونایی که موفقیت رو تنها توی درس میدیدن هیچی نشدن(فامیل خودمو میگم)، خواهر من تنها کسیه که کار و درآمد داره بینشون و کارش از خودشه! اونا هم تشریف ببرن مدرکاشونو قاب بگیرن بزنن به دیوار  کلی هم پز میدادن اوسکولا

درس خیلی خوبه، اما نباید تنها راه موفقیت معرفی بشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

هرکی مسخرت کرد محکم بزن توی دهن گشادشمن 30 سالگی فهمیدم عاشق آشپزیم! اگر انقدر توی مغزمون نمیکردن که ...

جالبیش اینه کسی که مسخره‌ام کرده ۴۰ الی ۵۰ سالشه و مامانمم نیست

جالبیش اینه کسی که مسخره‌ام کرده ۴۰ الی ۵۰ سالشه و مامانمم نیست

ولشون کن، اصلا محل نده! دختر خالم نقاشی رو که تا خرخره توش استعداد داشت ول کرد چون مسخرش کردن! یادمه بابت یکی از تابلوهاش که کسی بهش سفارش داده بود چند سال پیش 2 میلیون پول گرفت

حالا داره برای مردم کار میکنه با چندرغاز حقوق!

عقلتو دست آدمای امروزه نده، اینا مغزشون از مجازی و روانشناس های زرد دستور میگیره! 

یه زمانی آرایشگری و آرایشگرارو مسخره میکردن ولی حالا به نظرشون شغل با کلاس و پردرآمدیه و همگی هجوم بردن به سمت آرایشگری! 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم