2777
2789
همه مثل شما بیکار نیستند برن این تاپیک اون تاپیک دنبال بحث باشن کار و زندگی دارن

آره تا وقتی کسی گوشه رینگ نندازتون بیکارید و تز میدید اگه ولتون کنن واکسن کشف میکنید و اتم میشکافید کف سایت ولی وقتی یکی ازتون رفرنس خواست دیگه بیکار نیستید و میرید دنبال کارتون با هر سه چهار تا اکانتتون

آره تا وقتی کسی گوشه رینگ نندازتون بیکارید و تز میدید اگه ولتون کنن واکسن کشف میکنید و اتم میشکافید ...

@niniyar_5    

@niniyar_3    

لطفا آی پی من و این خانمهایی که ایشون گفتن رو چک کنید که اکانتمون مال یک نفره

و اگر نبود لطفا با امثال این خانم مقابله کنید که یاد گرفتن تا کم میارن بگن دیگران دروغ میگن و یکی هستند ....

هرچی آرزوی خوب مال تو 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

معادل ضرب المثل معروف حرف رو بندازی صاحبش برمیداره!

نه شما عادت کردی به جنجال و دروغگو کردن افراد نی نی یار میتونه چک کنه و تشخیص بده تا یاد بگیرید برای اثبات خودتون دیگران رو متهم نکنید 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
یه لیوان آب خنک بخور بنظرم فشارت رفت بالاولی برات درس عبرتی شد تز الکی ندی عزیزم

اتفاقا اینجا شما رو کسی تایید نکرد از همین ناراحت شدی

دیگه هم تا صبح ریپلای کنی جواب نمیدم تا خود نی نی یار بررسی کنه دروغ های شما رو

هرچی آرزوی خوب مال تو 
اتفاقا اینجا شما رو کسی تایید نکرد از همین ناراحت شدیدیگه هم تا صبح ریپلای کنی جواب نمیدم تا خود نی ...

تو که گفتی منو میشناسی؟ باید بدونی برای من فقط مسایل علمی و عدم نشر خرافات مهمه تو این سایت نه تایید دیگران

آره تا وقتی کسی گوشه رینگ نندازتون بیکارید و تز میدید اگه ولتون کنن واکسن کشف میکنید و اتم میشکافید ...

مثل تز یبوست گرفتن با سبزی خوردن شما!!!

استاد حالا شما چرا رفرنس رو دریغ می کنید؟!!!!!

چرا فقط رجز می خونید و ادعای خودتون رو با منبع و مرجع اثبات نمی کنید؟!!!

یک نفر ادعایی کرد و مرجعی ارائه داد که شما می گید قابل قبول نیست. لطفا مرجع قابل قبول که قابل مقایسه هست رو ارائه بدید تا حداقل مشخص بشه که به قول خودتون از معده تون تز صادر نمی کنید

نفی یه مرجع فقط با یه مرجع معتبر تر قابل قبوله

این مراجع قطعا هست و شما هم که می فرمایید استاد علم تشریف داریدو زمان کافی هم داشتید می تونستید آدرس چند تاش رو تا الان اینجا بفرمایید

اما متاسفانه شما فقط دنبال دعوا و رینگ و کتک کاری هستید!!!

فکر نمی کنید باید این موضوع رو اثبات کنید?!!

اتفاقا حتما باید ثابت کنند چون عادت کردن به تهمت و دروغ 

براشون رفتم گشتم مقاله دادم کل مراحل بیماری و انتقالش رو توضیح داده میگه قبول نیست و جالبه خودشون هیچی برای ارائه ندارن 

آخه یک نگاه به تاپیکهاشون انداختم چقدر هم علمی و ضد خرافات بودن ....

هروقت نی نی یار بیاد آی پی چک کن باز تعلیق بشه مثل سابق یاد میگیره بدون اطلاعات و اثبات دیگران رو متهم نکنه 

من ۱۴ ساله اینجام تا حالا کسی بهم نگفته بود فیک هستی ....

هرچی آرزوی خوب مال تو 
تو که گفتی منو میشناسی؟ باید بدونی برای من فقط مسایل علمی و عدم نشر خرافات مهمه تو این سایت نه تایید ...

بله میشناسم تو جنجال و درگیری با دیگران و تمسخر و تهمت و دروغ گو کردن افراد خودتون هم اینجا ثابت کردین که حرف من درسته 

و باید ثابت کنید ما چند نفر یک نفر با چند اکانت هستیم منتظر هستم 

هرچی آرزوی خوب مال تو