2777
2789
عنوان

روزی که بچمون میگه مامان بدبختی ما تقصیر تو هست

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 19 پست
برن کشور خودشون راه بندازن کسب و کار چرخ اقتصاد میچرخونن چون میدونن با این زاد و ولدی که راه انداخت ...

به جوونای خودمون نگاه کن

خداییش این وضعه 

همه درگیر اعتیاد روابط جنسی بیکار بی عار دستشون تو جیب پدر مادر پر مدعا فقط تو مجازی میچرخن و....

خوب یکم یاد بگیریم 

میگی برن کشور خودشون خب همین حرفا رو به ما ایرانیهای هم میزنن اونایی که مهاجرت مردن همین حرفا رو میشنون برگردید کشورتون 

دلمون خونه چقد از دوستام و خانواده ام مهاجرت کردن 

خوبا رفتن با کیا موندیم اینجا منظور بدی برداشت نکنید

مشکل یکی دوتا نیست 

برن کشور خودشون راه بندازن کسب و کار چرخ اقتصاد میچرخونن چون میدونن با این زاد و ولدی که راه انداخت ...

اونا این همه راه پاشدن اومدن اینجا زندگی میسازن 

جوونای ما ول کردن رفتن اشکال خودمونه 

کشورمون رو‌ بساریم بمونیم پاش کسی جرات نمیکنه دست از پا خطا کنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله من هم دقیقا حرفم همینه اونایی که عرضه دارن اونایی که پول یا سواد دارن باید بمونن اما نباید فرامو ...

خب نخبه هاشون رو‌ از نظر قانونی راه نمیدن به هیچ‌ عنوان ویزا براشون صادر نمیشه طرفم با مدرک دکترا چرا باید غیر قانونی بیاد ایران کلی هم ما بگیم افغانی افغانی گمشو ...

میره امریکا اروپا میشه استاد دانشگاه پست خوب میگیره 

کارگرا هم غیر قانونی میان نمیشه جلوشونو گرفت 

یه مسائلی چه بخواییم چه نخواهیم از مدیریت کلان غلط 

اینجوری تو زندکی همه تاثیر میزاره

به جوونای خودمون نگاه کنخداییش این وضعه همه درگیر اعتیاد روابط جنسی بیکار بی عار دستشون تو جیب پدر م ...

ببینید اولا این حرف شما که میگید جوونای ما همه علاف و بیماران و بی غربت و... اصلا حرف درستی نیست مگه ما برای جوونا امکانات فراهم کردیم مگه کار فراهم کردیم مگه ازدواج رو آسون کردیم که توقع دارید جوونای ما همه سر کار باش و اعتیاد نداشته باشن به نظرتون این توقع بی جایی نیست

ثانیا من فکر میکنم شما تا به حال با افغانی ها رو به رو نشدید که این حرف رو میزنید بله درسته بعضی از اونا انسان های بسیار شریف و مفید برای جامعه ایران هستند که دستشون هم می بوسیم و ناسپاسی نمی کنیم اما خیلی از افغانی های داخل ایران دزد و مواد فروش و قاچاقی هستند همین چند روز پیش ماشین یکی از فامیلامون رو دزد برد وقتی شناسایی شدن معلوم شد که یک گروه اند که کارشون دزدی ماشین و باز کردن قطعاتش هست و همه هم افغانی اند

ترو خدا یکم به آمار تجاوز نگاه کنید ببینید بغضی از این افغانی های وحشی چه بلایی سر دخترای نوجوان مظلوم آوردن بعد بیایید بگید جوونای ما باید از اونا یاد بگیرن

شما گفتید بهشون هویت ایرانی دادیم 

اجازه خرید و فروش ملک دادیم

هیچ‌کدوم اینا درست نیست

امکانات فراهم نکردیم برا حوونا ما خود همین حووناییم دیگه 

از همین امکاناتی که فراهم نیست همین افغانها ببین چه زندکی ها براخودشون نساختن خب مگه ما چمونه که اونا میتونن بیان بسازن ما نه. یکم باید دست به زانو بگیریم پاشیم 

یه سوزن بخودت یه جوال دوز به بقیه

منم منکر مسائلی که افغان جناعت درست میکنه نیستم ولی مقصر اصلی خودمونیم

انگشت اشاره رو به سمت خودمون بگیریم

عامل بدبختی ما اونا نیستن

خودمونیم

تا خودمون درست نکنیم هیچ احدی دلش برا نمیسوزه 

هر کی هم از راه برسه سوء استفاده میکنه