2777
2789

ای کاش همینقدر که برای غزه ناراحت هستیم برای آینده بچه های خودمون هم ناراحت باشیم چون هیچکس مثل ما ایرانیا بلد نیست دلسوز باشه پس بیایید کمی از این دلسوزی رو هم خرج بچه های خودمون بکنیم

بزارید یه داستان براتون بگم داستان مردم فلسطین یکی بود یکی نبود یه روز کشتی های بزرگی پر از آدم به سمت سواحل غزه حرکت می کردند روی بدنه کشتی ها نوشته شده بود آلمان ها مارو از خونمون بیرون کردن شما امیدمون رو تا امید نکنید و به ما پناه بدید مردم ساده غزه هم اینارو به خونشون راه دادن ازشون پذیرایی کردن به اونا اجازه خرید ملک و زمین رو دادن گذشت و گذشت کم کم اختلافات بین مردم غزه و اسرائیلی ها شکل گرفت مردم غزه تصمیم گرفتن که اونا رو از سرزمینشون بیرون کنند اما دیگه دیر شده بود الان اسرائیلی ها صاحب خاک غزه بودند. اما غیرت فلسطینی ها قبول نمی‌کرد که مهمون صاحب خونه رو بیرون کنه واسه همین جنگ بزرگی بین اونا و اسرائیلی ها شکل گرفت که هنوز هم ادامه داره

اینا رو گفتم شاید یکم فکرتون درگیر که عه چقدر ما و غزه شبیه هم هستیم افغانستانی ها رو راه دادیم ازشون پذیرایی کردیم بهشون هویت ایرانی دادیم اجازه خرید و فروش ملک بهشون دادیم ولی در آینده با بالا گرفتن اختلافات اگر خواستیم بیرونشون کنیم اونا دیگه صاحب خاک ما هستن پس یا ما باید خاکمون بیرون بریم یا باید بایستیم و جنگ کنیم

اونا حتی سیم کارت نمیتونن بخرن 

ملک و املاک جای خود داره

البته کلا مدیریت اتباع خارجی خیلی جاهاش میلنگه و حرف کلیتون درسته 

ولی براشون خیلیم اینجا امکانات قانونی وجود نداره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاملا حق 👏👏👏

افراد مفید و تحصیلکرده شون رو که تو خاک ایران به دنیا اومدن  نگه دارن و بقیه رو بفرستن برن کشور خودشون 

منم یه لطفی در حق بچه های ایندم میکنم اینه که هیچوقت به دنیاشون نمیارم مگر اینکه پولدار شم 

بله دقیقا خودمون اینقدر بچه ی حسرت به دل داریم تو کشورمون اونوقت مردم تولد میگیرن برای کودکان عزه...اینقدر بدبخت بیچاره و بی خانمان داریم اونوقت یه عده میان سرویس طلاشونا میفرستن برای غزه یا یه تیکه از رمیناشونا اختصاص میدن برای فدوش به مردمه غزه...(البته اگه راست باشه)...و دقیقا داریم افغانها رو پرو بال میدیم که پس فردا برای خودمون شاخ بشن

اونا حتی سیم کارت نمیتونن بخرن ملک و املاک جای خود دارهالبته کلا مدیریت اتباع خارجی خیلی جاهاش میلنگ ...

این جوری هم که میگید نیست اینا به شدت دارن نفوذ میکنن راحت کارت بانکی اجاره میکنن خیلی‌هاشون مغاره خریدن من چند نفر میشناسم که کارگاه دارن و کارگر ایرانی ولی خودشون نشون نمیدن

اونا حتی سیم کارت نمیتونن بخرن ملک و املاک جای خود دارهالبته کلا مدیریت اتباع خارجی خیلی جاهاش میلنگ ...

سیم‌کارت و کارت بانکی که به راحتی اجاره میکنن خونه یا زمین هم به اسم یه ایرانی می خرن و یه قراردادی بین خودشون می نویسند

کاملا حق 👏👏👏افراد مفید و تحصیلکرده شون رو که تو خاک ایران به دنیا اومدن نگه دارن و بقیه رو بفرست ...

متاسفانه کارگراشونو نگه میداریم 

تحصیلکرده های خودمون با کل امکانات و‌پشتوانه قانونی نمیمونندتو مملکت  تخصیلکردهای اونا هم میرن همپنجا که تحصیلکرده های ما میرن 

منو شما هم که بچه  نمیاریم خوب این مملکت میمونه و کارگرای افغان که بچه میارن 

خودمون به فکر خودمون نیستیم دیگه

البته من قصد ندارم که افغانی ستیزی رو رواج بدم میگم ما مثل 200 کشور دیگه جهان باشیم مثل فلسطین اشتباه نکنیم هر مهاجری که می خواد وارد کشور بشه باید یا سواد داشته باشه یا سرمایه یا تخصص همین

این جوری هم که میگید نیست اینا به شدت دارن نفوذ میکنن راحت کارت بانکی اجاره میکنن خیلی‌هاشون مغاره خ ...

خب خداروشکر که کارگاه دارن این چرخ اقتصاد میچرخونه

افرین وقدم با عرضه ان که بدون امکانات قانونی همیچین کسب و کاری راه انداختن (حداقل قاچاقچی و داعشی نیستن)

کاش جوونای ما هم یاد بگیرن یکم

متاسفانه کارگراشونو نگه میداریم تحصیلکرده های خودمون با کل امکانات و‌پشتوانه قانونی نمیمونندتو مملکت ...

من یه دوست افغانی دارم که تهران به دنیا اومده و شاگرد اول دانشگاه امیرکبیر تو مقطع لیسانس بود با من ،

خودم به عنوان یه تحصیلکرده از یه دانشگاه خوب دوس ندارم برا شرکتا کار کنم و کار ازاد خودمو شروع کردم اینجوری شاد ترم ، من فقط برا همون یه دونه دوستم گفتم اون دوستم بهترین دوستم بود و فارق از تفاوت ملیتمون خیلی انسان بود ،

خب وقتی هنوز کسب و کارمو به نتیجه نرسوندم چه طوری بچه بیارم اول باید به یه جایی برسم که اون بچه هم تو جامعه ارج و قرب داشته باشه 

خب خداروشکر که کارگاه دارن این چرخ اقتصاد میچرخونهافرین وقدم با عرضه ان که بدون امکانات قانونی همیچی ...

برن کشور خودشون راه بندازن کسب و کار  چرخ اقتصاد میچرخونن چون میدونن با این زاد و ولدی که راه انداختن هر کدوم ۸ تا بچه میزان آخرش این کشور تصاحب میکنن و آخرش اینجا برای اوناس

مدیریت نداریم دیگه بالا دستی ها باید فکر اینجور مسائل باشن

تا وقتی که تفکرمون اینجوری باشه و همیشه ضعف از خودمون نشون بدیم و منتظر بالا دستی ها باشیم هر بلایی که سرمون میاد اعم از مشکلات اقتصادی ، فقر و غیره حقمون هست

خب خداروشکر که کارگاه دارن این چرخ اقتصاد میچرخونهافرین وقدم با عرضه ان که بدون امکانات قانونی همیچی ...

بله من هم دقیقا حرفم همینه اونایی که عرضه دارن اونایی که پول یا سواد دارن باید بمونن اما نباید فراموش کنیم خیلی از این قاچاق ها قتل ها و دزدی تجاوز ها توسط افغانی هایی انجام میشه که توانایی انجام کار دیگه ای رو ندارن