2777
2789

لطف کنید تبلیغ بیخود نزارید بزارید کسایی که مثل من هستن و بشدت دنبال دکتر خوبن پیدا کنیم. 

اگه تجربه ی مثبتی از دکتری دارید صادقانه بگید لطفا خیلی نیاز دارم. 

چند تا میوم دارم دلم نمیخواد عمل کنم. میخوام ببینم راه دیگه ای وجود داره برای درمانم؟ قصد بارداریم دارم

اره پیج فلورا تاجیکی رو دنبال کن میتونی با خودش پرونده تشکیل بدی یا یکی از ماماهاش

منم باهاشون پرونده دارم و عالی بودن تا الان

اصلاح سبک میکنی

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین حتی یه دونه❤️ دعای شما خیلی گیراست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه تهرانی منیره اخلاق نجات

دقیقا مثل یه مامان مهربونه میری پیشش راحتی باهاش خیلی هم باسواد و با تجربه‌ست

سه تا مطب داره سرچ کن ببین کدومش بهت نزدیک تره

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

دکتر سعید البرزی ودکتر سیروس رستمی فوق العاده ان ولی اینجوریا نوبتشون گیرت نمیاد🥲جزو بهترینهای شیراز وایرانن🤌موردای زیادی دیدم بعداز۲۰وخورده ای سال تحت نظر این دکترا باردار شدن 

💕مایار ندیده تب معشوق کشیدیم💕

دکتر حسین آصف جاه بسیار حاذق هستن اما خیلی خوش اخلاق نیستن و دستمزد عملشون هم بالا هست. فقط بیمارستان لاله عمل می کنند

خانم دکتر فریده کاظمیان ابیانه. من پیش ایشون درمان شدم. بسیار خوش اخلاق هستن و بی دلیل استرس به بیمار نمی دن. بیمارستان بهمن هستن. زمانی که من عمل کردم پول نمی گرفتن. اما قبل از اون می دونم که دستمزد جداگانه دریافت می کردن. الان هم برای زایمان دریافت می کنند اما برای جراحی درمانی نمی دونم!!

دکتر اشرف معینی و دکتر اشرف آل یاسین هم در بیمارستان بهمن خیلی مراجع داشتن اما در خصوص اخلاق و دستمزدشون اطلاعی ندارم. همینطور دکتر سهیلا عارفیان

یه پزشک حاذق هم بیمارستان امام خمینی تهران هستن که اسم کوچیکشون رو یادمه زهرا هست. تعریف ایشون و جراحی های موفقشون رو هم زیاد شنیدم

اره پیج فلورا تاجیکی رو دنبال کن میتونی با خودش پرونده تشکیل بدی یا یکی از ماماهاشمنم باهاشون پرونده ...

من باهاشون اصلاح سبك داشتم راضي نبودم  انقدر محدوديت داره سبكشون كه من افسردگي گرفته بودم 

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
من باهاشون اصلاح سبك داشتم راضي نبودم انقدر محدوديت داره سبكشون كه من افسردگي گرفته بودم

اره منم روحیه ام ضعیف شده بود ولی اثرگذار بود برا من

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین حتی یه دونه❤️ دعای شما خیلی گیراست