2777
2789

خسته شدم اصلا حرفی نمیزنه با من 

امروز مثلا جمعه بود دخترم خیلی خوشحال بود ک بالاش خونست هی میگفت بابا بمون خونه پیشم ولی محلشم نمی‌داد پا شد با رفیقش رفت کوه 

آخه ما چ گناهی کردیم اینجوری می‌کنه براش اصلا اهمیتی نداریم فقط به فکر خوشگذرونی خودشه 

هیچکسو ندارم ن خانواده ای ن دوستی چیکار کنم آخه 😭 کجا برم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر منم همینه تا پا شد رفت خونه باباش هنوزم اونجاس نه حرفی نه چیزی شبم ک تا میاد میخوابه 

کامل درکت میکنم منم نه خونوادم نزدیکمن نه دوستی دارم فقط دارم میسوزمو میسازم 

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢

پاشو دخترتو‌ بردار برید یه کافه ای پارکی قدم بزنید 

دخترت روز جمعه به تفریح احتیاج داره

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

دوست پیدا کن بلند شو با دوستت برو بیرون

جمعه ی بعدی وقتی هنوز نرفته بیرون بچه رو میذاری و میری بیرون با دوستت

یاد میگیره به عنوان پدر اونم وظیفه داره با دخترش وقت بگذرونه

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
شوهر منم همینه تا پا شد رفت خونه باباش هنوزم اونجاس نه حرفی نه چیزی شبم ک تا میاد میخوابه کامل درکت ...

خیلی سخته بخدا هر لحظه احساس میکنم الان دق میکنم 

من خونه پدرمم نزدیکه ولی اصلا خوب نیستن از شوهرم بد ترن

خیلی سخته بخدا هر لحظه احساس میکنم الان دق میکنم من خونه پدرمم نزدیکه ولی اصلا خوب نیستن از شوهرم بد ...

واقعا حستو میفهمم 

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢