2777
2789
باید که نداره ولی حداقل یه گردنبند و یه جفت گوشواره اگه دستبندم داشته باشه خیلی بهتره

منم میگم کمی داشته باشی خوبه ، چون یکی از اشناها تعریف میکرد که خونه باباش هیچی نداشته و شوهرش براش خریده و وقتی بعد چن سال به شوهرش گفته بود دوباره برام بخر شوهرش گفته بود اینم زیادیه برات تو خونه بابات هیچی نداشتی

منم میگم کمی داشته باشی خوبه ، چون یکی از اشناها تعریف میکرد که خونه باباش هیچی نداشته و شوهرش براش ...

شوهرشم بیشعور بوده،یعنی چی این حرف؟؟؟؟

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبی عزیزم جریان خواستگارت چی شد باهاش در ارتباطی الان ؟

مرسی گلم تو چطوری 

اره با هم در ارتباط هستیم 

فعلا جواب مثبت دادم قراره تا عید با هم باشیم 

احتمالا بعد از عید عقد کنیم

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

من 2تاالنگو وگوشواره داشتم. اکثرامنت میزارن حداقل یه تک پوش کوچیکم شده اسمش طلاس دهنشونومیبنده

اتفاقا منم واسه همین حرفا میگم حتی شده کم ولی داشته باشی...

چون یکی از اشناها گفت خونه بابام هیچی نداشتم بعد عقد شوهرم برام خریده بعد وقتی چن سال بعدش گفتم دوباره برام بخر گفته تو خونه بابات هیچی نداشتی اینم زیادیه واست

من خیلی طلا داشتم خدا شاهده نزدیک نیم کیلو،همه رو هم آوردم تو زندگی مشترک،البته از قبل ۳۰۰گرم داشتم ...

خیلی خوبه بنظرم ، همین که داری خودش بهت اعتماد به نفس میده...

من خودم قبلا کمی داشتم فروختم ولی به تازگی با پولایی که جمع کردم ۶ النگو و یه انگشتر گرفتم اصلا اعتماد به نفسم رفته بالا بخدا😅😅

ازبابامم پول گرفتم واسه خواهرمم یه انگشتر گرفتم ، گفتم یکم دیگه جمع کنم در حد ۵ گرم دیگه هم برا خواهرم بخرم چون واقعا خوبه اگه داشته باشی

خیلی خوبه بنظرم ، همین که داری خودش بهت اعتماد به نفس میده...من خودم قبلا کمی داشتم فروختم ولی به تا ...

باور کن این چیزا به آدم اعتماد به نفس نمیده،جاری من فقط یه گردنبند ظریف داشت،اعتماد به سقفشم زیااااد،باور کن منو کسی بهم نگفت دمت گرم یا دستت درد نکنه،هیچییییی،تازه شوهر اون بیشتر براش طلا می‌خره😁😁به آدمش بستگی داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

اینکه طلا داشته باشی عالیه،من خودم برای خرید خونه تقریبا همه شو فروختم جز ۹۰گرم،که خیلی اونا رو دوست داشتم،ولی اینکه اعتماد به نفس میده رو بزار مخالفت کنم باهات🙃

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم میگم کمی داشته باشی خوبه ، چون یکی از اشناها تعریف میکرد که خونه باباش هیچی نداشته و شوهرش براش ...

آره موافقم کلا طلا برای زن خوبه تو هر سن و سال و شرایطی

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

اینکه طلا داشته باشی عالیه،من خودم برای خرید خونه تقریبا همه شو فروختم جز ۹۰گرم،که خیلی اونا رو دوست ...

خب حالا ادما باهم فرق دارن ، مثلا یکی مثل شما طلا بهتون اعتماد به نفس نمیده ولی من از روزی که خریدمش انگار رو ابرام😂😂