2777
2789
عنوان

کارای خونه با بچه کوچیک(تا میرم تو اتاق گریه میکنه )

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 26 پست
مگه چاردست وپا نمیره؟من فک کردم چاردست و‌پا برن اوکی میشه فوقش ما رفتیم میان دنبالمون

میره ولی همش در حال شیطونی کردن خوردن به در و دیوار و مبله دخترم خیلی محتاط بود ولی این با کله میره تو دیوار و میز تلویزیون.و.  ... خلاصه باید همش بگیرمش 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تجربه من این بوده هرچی الان بیشتر بغل بشه و بهش حس امنیت بدید بعدا مستقل تر میشه

اخه گریه میکنه استرس میگیرم باورکن یه بار درست آب کشی نکردم خودمو بلند شدم از دسشویی

بعدش رفتم حموم😟😟

من ی دوساله دارم، 

ی 7 ماهه. 

هفته ای یبار اساسی تمیز میکنم. بقیش فقط مرتب میکنم خونه رو و ظرف بشورم و غذا درس کنم. 

من پسر دوسالم، همش می‌چسبه بهم،نمیذاره کاری کنم. 

😂😂😂ولی بچه تو این سن و سال خیلی نمکه تامیتونی بغلش کن بزرگ بشه دیگه کم نمک میشه

اره ولی صدای گریش که اول حالت غر زنده بعدش تبدیل به گریه میشه استرس شدیدی بهم وارد میکنه یه دسشویی راحت نمیشه رفت

برام عجیبه چطور زنا بعد بچه اول ،بچه دومم میارن😕😕😕خدایی حوصله میخاد من الان چندوقته میخام مورنگ کنم بخاطر بچه نمیتونم برم

البته عاشقشم و خدارو هزار بار شکر اما تعجبم اینه که بقیه چقد حوصله دارن

اره ولی صدای گریش که اول حالت غر زنده بعدش تبدیل به گریه میشه استرس شدیدی بهم وارد میکنه یه دسشویی ر ...

منکه بچه دوم رو از دستم در رفت باردارشدم بقه رو نمیدونم 🤣 الانم نشسته کنارم داره چای میخوره5سالشه 😙

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!